Musorujsag
Élő Eredmények

Bayern-játékos Nagelsmann menesztéséről: Nem tudtam róla, váratlanul ért

Bayern-játékos Nagelsmann menesztéséről: Nem tudtam róla, váratlanul ért

m4sport.hu
Joao Cancelót meglepte, hogy a Bayern München menesztette Julian Nagelsmann vezetőedzőt, állítása szerint semmit nem tudott a tervezett váltásról.

Bár hivatalos bejelentés még nincs, a német és a nemzetközi sportsajtó is biztosra veszi, hogy a Bayern München szerződést bont Julian Nagelsmann vezetőedzővel, utódjául pedig Thomas Tuchelt nevezik ki.

Joao Cancelót a portugál Sport TV kérdezte a témáról a Liechtenstein ellen Lisszabonban 4–0-ra megnyert Eb-selejtező után, amelyen egyébként a Bayern München védője szerezte az első gólt. A 28 éves futballistát állítása szerint nagyon meglepte a hír – akárcsak magát Nagelsmannt.

„Semmit nem tudtam erről, eléggé meglepődtem. Szeretnék köszönetet mondani Nagelsmann edzőnek, hiszen ő volt az, aki engem akart a Bayernben tudni, meg persze a vezetőség is. Váratlanul ért, sok szerencsét kívánok neki. Amikor visszatérek, mindent megteszek, hogy a lehető legjobban beilleszkedjek az új edző koncepciójába” – fogalmazott a portugál jobbhátvéd.

Cancelo télen érkezett a Manchester Citytől kölcsönbe a Bayern Münchenhez, a bajor klub nyáron 70 millió euróért meg is vásárolhatja a játékjogát.

Borítókép: Joao Cancelo (Fotó: EPA/Mohammed Badra)

További tartalmak