Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: a Bayernnél csalódtak Manéban, emiatt Jürgen Kloppot hibáztatják

Sajtóhír: a Bayernnél csalódtak Manéban, emiatt Jürgen Kloppot hibáztatják

m4sport.hu
Német sajtóhírek szerint a Bayern München labdarúgócsapatánál kifejezetten elégedetlenek a nyáron szerződtetett Sadio Manéval.

 

Sadio Mané tavaly nyáron hat év után hagyta el a Liverpoolt, a támadóért a Bayern München 32 millió eurót fizetett ki az angol együttesnek. A szenegáli támadó érkezésétől mindenki azt várta, Mané remekelni fog a Bundesligában, s egyből a csapat vezérévé válna jelentős sikerekig vezeti társait.

Igen ám, de a német média úgy tudja, a müncheniek vezetősége egyelőre nagyon nincs megelégedve a sztár eddigi teljesítményével, aki a jelenlegi szezonban 28 tétmérkőzésen eddig összesen 11 gólt szerzett, s 5 gólpassznál jár.

Kerry Hau, a Sport1 munkatársa arról számolt be, hogy a Bayernnél az elemzések alapján úgy vélik, Mané túlságosan is sok egy az egy elleni párharcot veszít el, ez még az alakulat edzésein is állandó problémát jelent. A cikk szerint a stáb emellett úgy látja, a támadóból hiányzik az elmúlt években tapasztalt gyorsaság és robbanékonyság – épp azok a tulajdonságok, amik miatt Mané ilyen játékossá vált a Liverpoolnál.

Hazu hozzáteszi: a Bayern Münchennél egyébként mindezt Jürgen Klopp nyakába varrják, mondván, a német stílusa fizikailag túlságosan is magas intenzitást igényel, s mivel Mané évente több mint 50 meccset játszott le a Poolnál, így lehetséges, hogy a tulajdonságai elkezdtek megkopni.

 

Borítókép: EPA/ANNA SZILAGYI

További tartalmak