Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea-nél csalódtak Tuchelben

A Chelsea-nél csalódtak Tuchelben

m4sport.hu
Angol sajtóértesülések szerint Thomas Tuchel csalódást okozott a Chelsea vezetőinek azzal, hogy már a megállapodás létrejötte előtt bejelentette, szeretné Anthony Barryt elcsábítani a londoni klubtól a Bayern Münchenhez.

A Bayern München pénteken jelentette be, hogy meneszti Julian Nagelsmann vezetőedzőt, helyére pedig Thomas Tuchelt nevezi ki. Az utód müncheni bemutatkozó sajtótájékztatóján közölte, másodedzőként Lőw Zsolt is tagja lesz a szakmai stábnak, akárcsak Arno Michels, továbbá szeretné Anthony Barryt is a csapatában tudni, neki azonban jelenleg még élő szerződése van a Chelsea-nél.

A Telegraph azt írja, hogy a Bayern már megkereste a Chelsea-t Barry ügyében, a londoniak azonban csalódottak, amiért korábbi vezetőedzőjük nyilvánosságra hozta az érdeklődést. A lap úgy tudja, hogy a 36 éves szakember hajlik arra, hogy újra együtt dolgozzon Tuchellel, a Bayern azonban egyelőre nem ajánlott a Chelsea-nek semmilyen ellenszolgáltatást.

Tuchel – stábjában Lőw Zsolttal és Anthony Barryvel – 2021-ben Bajnokok Ligáját nyert a Chelsea-vel, tavaly szeptemberben azonban menesztették a klubtól. A Chelsea és a Bayern egyébként egy ágon szerepel a Bajnokok Ligája végjátékában, így amennyiben a londoniak a Reallal, a müncheniek a Manchester Cityvel szemben továbbjutnak, összejöhet a pikáns BL-elődöntő.

Borítókép: Thomas Tuchel (Fotó: MTI/AP/DPA/Angelika Warmuth)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek