Musorujsag
Élő Eredmények

Agüerónak élő adásban volt szívritmuszavara – videó

Agüerónak élő adásban volt szívritmuszavara – videó

m4sport.hu
A szívritmuzavar miatt 2021 decemberében visszavonult egykori támadónak élő adásban volt egy epizódja, de szerencsére nem lett baj az esetből.

A másfél éve beültetett szívritmus-szabályozóval (pacemaker) élő 34 éves Agüero szerda este az egyik legnépszerűbb spanyol streamer, Ibai Llanos vendége volt annak Twitch-csatornáján, mikor adás közben hirtelen elhallgatott, mellkasához kapott, majd az alábbi beszélgetés zajlott le közte és a házigazda között.

– Mi a baj? Minden oké? – kérdezi a mozdulatot látva Llanos.

– Azt hiszem… azt hiszem, hogy… hogy… épp most volt egy mini szívritmuszavarom – válaszolja jókora kivárással Agüero.

– Most?? – kérdez vissza Llanos ledöbbenve. – Vigyünk orvoshoz?

– Nem, nem – vágja rá Agüero. – Van egy chipem, ami érzékeli, és küld egy jelet – nyugtatja meg vendéglátóját, majd folytatódik az adás.

Sergio Agüero a Barca játékosaként 2021 októberében az Alavés elleni bajnoki meccs első félidejében szédülésre és mellkasi fájdalmakra panaszkodott, ezért le kellett cserélni.

Kórházba szállították, az első prognózis az volt, hogy legalább három hónapot ki kell hagynia, amíg alaposan kivizsgálják a szív- és érrendszeri problémáit.

Két héttel később már napvilágot látott a hír az argentin és a spanyol sportsajtóban, hogy a támadó szívritmuszavara miatt karrierjének befejezésére kényszerül, amit december közepén könnyek között jelentett be.

Utóbb részletesen mesélt a vele történtekről, többek között az immár élő adásban tesztelt pacemakerről is.

További tartalmak