Musorujsag
Élő Eredmények

Eden Hazard továbbra is pocsék, a Real Madrid sztárja a Castilla-tehetségekkel sem tudott mit kezdeni

Eden Hazard továbbra is pocsék, a Real Madrid sztárja a Castilla-tehetségekkel sem tudott mit kezdeni

m4sport.hu
Spanyol sajtóértesülések szerint továbbra is siralmas formában van Eden Hazard, a Real Madrid 32 esztendős, szebb napokat is látott támadója.

 

A belga zseni 2019 nyarán 115 millió eurójába került a „királyi gárdának”, ám Eden Hazard egyelőre a madridiak egyik, ha nem a legnagyobb baklövésének tűnik, hiszen érkezése óta alatt mindössze 73 tétmérkőzésen tudott pályára lépni.

Az egy dolog, hogy Hazard állandóan sérült, a legnagyobb probléma az, hogy problémái hátterében állítólag nemtörődöm hozzállása, nem túl profi mentalitása áll, ami miatt az egykoron klasszis játékos elhízott, s egyáltalán nem képes visszanyerni a Chelsea-nél tapasztalt formáját.

Hazard jelenleg ugyan épp nem sérült, de hogy mennyire gyenge, arra a Relevo spanyol hírportál mutat rá: az oldal információi szerint Carlo Ancelotti alakulata a hétközi edzésen felkészülési mérkőzést játszott a 17-21 éves fiatalokat felvonultató Castillával – ezen a találkozón Hazard állítólag annyira pocsékul teljesített, hogy az a stábnak is feltűnt.

A Relevo beszámolója alapján „egy világba telt, míg a 32 éves játékos átverekedte magát ellenfelein, akik fizikailag egyértelműen felülmúlták őt”.

Eden Hazard-nak 2024 nyaráig van érvényes szerződése a Real Madriddal, ám egyáltalán nem biztos, hogy sűrűn látjuk még a pályán – az meg szinte egyértelmű, a spanyol gigász nem marasztalja a futballistát a megállapodás lejárta után.

 

Borítókép: EPA/RODRIGO JIMENEZ

További tartalmak