Musorujsag
Élő Eredmények

Szexuális zaklatással vádolják az argentinok világbajnokát, aki a vb-döntő utolsó tizenegyesét rúgta

Szexuális zaklatással vádolják az argentinok világbajnokát, aki a vb-döntő utolsó tizenegyesét rúgta

m4sport.hu
Szexuális zaklatással vádolják Gonzalo Montielt, az argentin labdarúgó-válogatott védőjét, aki a tavalyi katari világbajnokság döntőjében a tizenegyes-párbajban a vb-győzelmet jelentő büntetőt értékesítette a franciák ellen - írta a legolvasottabb spanyol sportlap, a Marca.

A madridi újság szerint a spanyol élvonalban a Sevillát erősítő játékos a feltételezett bűncselekményt 2019 elején, a futballista születésnapi partiján követte el csoportosan az argentin La Matanz városban.

Az áldozat ügyvédje azt közölte, hogy fenyegetéseket kapott a játékos környezetéből, miután kapcsolatba lépett a rendvédelmi szervekkel, és a héten feljelentést tett az ügyben.

A 26 éves Montiel 2021 augusztusa óta játszik a Sevillában. Korábban odahaza a River Plate együttesében szerepelt, amellyel háromszor lett kupagyőztes, egyszer bajnok, 2018-ban pedig Libertadores Kupát nyert klubcsapatával.

Az argentin válogatottban 23 mérkőzést játszott, és egy gólt szerzett.

Borítókép: Loszaíl, 2022. november 26. Az argentin Gonzalo Montiel (j) és a mexikói Hirving Lozano a katari labdarúgó-világbajnokság második fordulójában, a C csoportban játszott Argentína-Mexikó mérkőzésen a Loszaíli Nemzeti Stadionban 2022. november 26-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Káosz a taktikában, nem létező kommunikáció, gondok az öltözőben – Nagelsmann a saját sírját ásta meg a Bayern Münchennél?
Mindössze néhány nap telt el a szezon egyik legváratlanabb húzása óta, a Bayern München az idény végét meg sem várva megköszönte a fiatal vezetőedző, Julian Nagelsmann munkáját, a helyére Thomas Tuchelt nevezte ki, aki szombaton a Borussia Dortmund elleni Bundesliga-rangadón mutatkozhat be új csapata kispadján. Cikkünkben annak jártunk utána, mi vezetett a látszólag semmiből jött edzőváltáshoz.
Külföldi futball
Borics Ádám: Jó lenne egyszer a Puskás Arénában bunyózni 60 000 magyar előtt
Borics Ádám tavaly október elején bunyózhatott a Bellatorban a világbajnoki övért, ahol nagy küzdelemben, lábsérüléssel bajlódva alulmaradt az amerikai szervezet brazil legendájával szemben. A címmeccset követően a 29 éves sportolót keresztszalag-szakadással kellett műteni, majd jöhetett a hosszú rehabilitáció. A siroki bunyóssal a felépüléséről, a nehéz időkről beszéltünk, de szóba került az újonnan elindított podcastje, a hamarosan megnyíló küzdősport akadémiája, valamint az is, milyenek a bokszedzések Harcsa Norberttel.
Küzdősportok
Külföldön elalélnak a magyar szabadrúgásgóltól: „Messi és Ronaldo kicsoda? Csak Szoboszlait és a szabadrúgásait ismerem”
Kitűnően kezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi csapata váratlanul könnyedén, <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2023/03/27/meggyozo-nyitany-az-eb-selejtezokon-a-magyar-valogatott-egy-felido-alatt-elintezte-bulgariat" rel="noopener" target="_blank">3-0-ra verte Bulgáriát</a> Szoboszlai Dominik vezérletével, aki élete legjobb meccsét játszotta a címeres mezben. Kiszámíthatatlan cseleiről és <a href="https://m4sport.hu/2023/03/27/percrolpercrebejegyzes/25-perc-szoboszlai-dominik-oriasi-szabadrugasgoljaval-kettovel-megyunk" rel="noopener" target="_blank">"földönkívüli" szabadrúgás góljáról</a> hozsannákat zeng a külföldi sajtó.
Magyar futball