Musorujsag
Élő Eredmények

Nem hozott gólt Gazdag és Sallói összecsapása az MLS-ben

Nem hozott gólt Gazdag és Sallói összecsapása az MLS-ben

m4sport.hu
A Philadelphia hazai környezetben nem tudott nyerni a Sporting Kansas City ellen.

Gól nélküli döntetlennel zárult a két magyar támadót, Gazdag Dániel és Sallói Dánielt foglalkoztató Philadelphia Union–Sporting Kansas City összecsapás az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) hatodik fordulójában. Mindkét játékos végi a pályán volt, Gazdag egy sárga lapot kapott az első félidő hajrájában.

A Sporting továbbra is vár első győzelmére, három pontjával a Nyugati konferencia 13. helyén áll, míg Gazdagék a Keleti konferencia 8. helyén állnak hét ponttal, hátrányuk éppen hét pont a listavezető Cincinnatival szemben.

A március közepén a Ferencvárosból a Portland Timbershez szerződött Franck Boli bemutatkozott új csapatában. Az elefántcsontparti támadó a 86. percben egygólos hátránynál állt be a Dallas elleni idegenbeli mérkőzésen és a 92. percben az ő góljával egyenlítettek. Együttese a 10. helyen áll a Nyugati konferenciában.

 

Borítókép: Gazdag Dániel #6 of Philadelphia Union reacts after missing a chance to score during the MLS game between Philadelphia Union and FC Dallas at Toyota Stadium on August 17, 2022 in Frisco, Texas. (Photo by Omar Vega/Getty Images)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek