Musorujsag
Élő Eredmények

A svájcinál erősebb bajnokságban folytathatja Bolla Bendegúz

A svájcinál erősebb bajnokságban folytathatja Bolla Bendegúz

m4sport.hu
Több ajánlata van, a következő szezonban szeretne a svájcinál magasabb színvonalú bajnokságban szerepelni, de az sem kizárt, hogy a játékjogát birtokló Wolverhampton Wanderersszel kezdi meg a felkészülést Bolla Bendegúz, aki az elmúlt két szezont a Grasshoppersnél töltötte kölcsönben.

A magyar válogatott hátvéd az M1-nek elmondta, több ajánlata is van, de egyelőre arra koncentrál, hogy a Grasshoppersszel a hátralévő négy fordulóban minél több pontot gyűjtsön, hiszen a jelenleg hatodik helyezett csapatnak még van esélye az Európa-konferencialiga-selejtezőt, sőt a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyezésre is.

Kapcsolódó tartalom

A 23 éves védőnek júniusban jár le a kölcsönszerződése a Grasshoppersnél. Örömmel tekint vissza a Svájcban töltött két szezonra, de elmondása szerint szeretne egy szinttel feljebb lépni és erősebb bajnokságba igazolni. Konkrét ország vagy klub említése nélkül annyit elárult, hogy olyan országból is van ajánlata, amelynek bajnoksága magasabb színvonalú a svájcinál, tehát előrelépésnek tekinthető.

Ugyanakkor az a forgatókönyv sem kizárt, hogy a Wolverhamptonnal kezdi meg a felkészülést a kövekező szezonra, ez persze azon is múlik, hogy a Wolves hol végez a Premier League-ben. „Nem egyszerű odakerülni egy Peremier League-csapathoz, akár már a felkészülésre sem. Azzal a céllal keztdem a szezont, hogy odakerüljek, de nem leszek elkeseredve, ha a következő évet is kölcsönben kell valahol eltöltenem” – fogalmazott.

Borítókép: Budapest, 2023. március 27. Bolla Bendegúz (b) és a bolgár Marin Petkov a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G csoportjában játszott Magyarország-Bulgária mérkőzésen a Puskás Arénában 2023. március 27-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak