Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai ügynöke szerint 50% az esély, hogy nyáron távozik a Leipzigtől

Szoboszlai ügynöke szerint 50% az esély, hogy nyáron távozik a Leipzigtől

m4sport.hu
Azok után, hogy Szoboszlai Dominik a 96. percben győztes gólt szerzett a Werder Bremen ellen, a német TAG24-nek adott interjút a jövőjével kapcsolatban. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya úgy fogalmazott: olyat nem mondott, hogy a következő szezonban is biztosan a Lipcsét erősíti majd. A hírek szerint az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United erősen érdeklődik a 22 esztendős futballista iránt, az átigazolási pletykákra a játékos ügynöke, Esterházy Mátyás reagált.

„Azon túl, amit Dominik elmondott, nincs nagyon hozzáfűznivalóm. Három rendkívül fontos meccs van hátra, kettőn a Bajnokok Ligája indulásért, egyen pedig a Német Kupa elhódításáért küzdenek majd, így erre a három mérkőzésre szeretne és szeretnénk most elsősorban fókuszálni, minden egyéb ezután jön, meglátjuk majd” – nyilatkozta a játékosügynök. Arra a kérdésre, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy Szoboszlai a következő idényt nem a Lipcsében kezdi meg úgy felelt:

„Pont ugyanannyi ennek az esélye, minthogy az RB Leipzignél marad. Nagyon jól érzi magát, fantasztikus kapcsolata van a szurkolókkal és az edzővel is, úgyhogy én azt gondolom, hogy jelenleg korai is beszélni minden másról, mint a maradásról”.

Szoboszlai szerződése 2026-ig szól a német klubnál. A Lipcse vasárnap Willi Orbán és Szoboszlai góljaival 2-1-re nyert a Werder Bremen ellen és a harmadik helyen áll a Bundesligában, a Német Kupában pedig megvédheti címét a Frankfurt elleni június 3-i döntőben.

További tartalmak