Musorujsag
Élő Eredmények

Egyelőre nem tud megegyezni az AZ és a Benfica Kerkez Milos áráról

Egyelőre nem tud megegyezni az AZ és a Benfica Kerkez Milos áráról

m4sport.hu
A válogatott labdarúgó szívesen lépne egy szinttel feljebb, ehhez azonban a portugál együttesnek jobban a zsebébe kellene nyúlnia.

Kerkez Milos főszerepet játszott a holland AZ Alkmaar idei remeklésében. Az együttes a bajnokságban egy fordulóval a vége előtt harcban van a bronzéremért, az Európa-konferencialigában pedig az elődöntőig menetelt. A magyar válogatott játékos a szezon során öt gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott, de elsősorban harcosságával vívta ki a holland szurkolók elismerését.

Nem véletlen, hogy az állandó BL-szereplőnek tekinthető portugál Benfica is kinézte magának. A portugál Record információi szerint azonban a 19 esztendős játékos szerződtetése még várat magára, mert bár Kerkez és a Benfica már megegyeztek egymással, a két klub nem tud megegyezni a vételárról.

Az NSO információi szerint a hollandok 20 millió eurót szeretnének kapni a játékosért, akinek 2026-ig szóló szerződése van jelenlegi csapatával. A listavezető portugál együttesnek szüksége lenne egy bal oldali védőre, mert Alejandro Grimaldo már alá is írt a Bayer Leverkusenhez.

Kerkez 2022 januárjában került a holland együtteshez, a trasfermarkt információi szerint mindössze 1, 18 millió eurót fizettek érte. Idei remek teljesítményének köszönhetően  Benfica mellett több klub is érdeklődött már iránta, de a tárgyalásokig csak a BL-negyeddöntőig jutó Benficával jutottak el.

Borítókép: Vajon melyik csapat hívására mond végül igent a Kerkez-család? (EPA/ETTORE FERRARI)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Marco Rossi: Jelenleg jobb csapatunk van a montenegróinál, de ezt be is kell bizonyítanunk a pályán
A magyar labdarúgó-válogatott újabb két fontos Európa-bajnoki selejtezőmeccs előtt áll: a mieink június 17-én Podgoricában Montenegró vendégei lesznek, majd három nappal később a Puskás Arénában fogadják Litvániát. Nagyjából egy hónappal a mérkőzések előtt hirdette ki a nemzeti csapat keretét Marco Rossi, akivel többek között az újonc Szalai Gáborról, a csapat előtt álló feladatokról, a sérült Schäfer Andrásról és a válogatott alapembereinek esetleges nyári klubváltásáról is beszélgetett Molnár Mátyás.
Magyar futball