Musorujsag
Élő Eredmények

„A szíve már a Benficáé” – mondta édesapja Kerkez Milosról

„A szíve már a Benficáé” – mondta édesapja Kerkez Milosról

m4sport.hu
Két neves portugál sportújság is arról így, hogy Kerkez Milos egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Benficában folytatja pályafutását, miközben az AZ Alkmaar magyar válogatott labdarúgója egy búcsúüzenetként is értelmezhető videót tett közzé közösségi oldalán.

Továbbra is Kerkez Milostól hangos a portugál sajtó, ugyanis két neves szaklap, az A Bola és a Record szerdai címlapján is az AZ Alkmaar magyar válogatott játékosa szerepel: előbbi arról ír, hogy a Benfica Kerkez Milossal helyettesítené a Leverkusenhez távozó Grimaldót, míg utóbbi édesapját, Sebastijan Kerkezt szólította meg, aki szerint a 19 éves balhátvéd szíve már a lisszaboni klubé, de a holland klubbal még nem sikerült megegyezni az átigazolásról. Sebastijan Kerkez elárulta, több mint tíz ajánlatot kaptak fiáért, és ha csak a pénzen múlt volna, akkor Angliába igazol.

Kapcsolódó tartalom

A 19 éves balhátvéd klubváltása hónapok óta téma a nemzetközi sajtóban. Kerkez alapembere volt a holland együttesnek, amelyben 52 mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban. Kerkez Milost 2026. június 30-ig köti szerződés az Alkmaarhoz.

Kapcsolódó tartalom

Mindeközben a hatszoros magyar válogatott labdarúgó egy videót is megosztott a közösségi oldalán, amely sokak szerint egyfajta búcsúüzenet. „Köszönöm szépen a csapattársaimnak, az edzőimnek és különösen a szurkolóknak, hogy kitartottak mellettem és a csapat mellett az idény jó és rossz időszakaiban is!” – fogalmazott Twitter-posztjában Kerkez Milos.

Borítókép: Kerkez Milos (Fotó: MTI/EPA/Ed van de Pol)

További tartalmak