Musorujsag
Élő Eredmények

A Benfica lemondott Kerkez megszerzéséről - sajtóhír

A Benfica lemondott Kerkez megszerzéséről - sajtóhír

m4sport.hu
A portugál együttes nagyon szerette volna soraiban tudni a 19 esztendős magyar játékost, de úgy tűnik, van olyan labdarúgó, akit még nála is jobban.

Kerkez Milos remek idényt tudhat maga mögött, a magyar válogatottban is bemutatkozott 19 esztendős játékos alapember lett a holland AZ Alkmaar együttesében, jelentős szerepe volt abban, hogy csapat a bajnokságban a negyedik, Konferencia-ligát érő helyen végzett, miközben a sorozat idei kiírásában az elődöntőig menetelt.

Nem véletlen, hogy több európai topklub is jelentős érdeklődést mutatott iránta, melyek közül a portugál Benficáé tűnt a legkomolyabbnak. Úgy tűnt, minden sínen van, hiszen a posztján játszó Grimaldo a Leverkusenhez szerződött, édesapja pedig úgy fogalmazott, Kerkez szíve már a Benficáé.

Kapcsolódó tartalom

Mostanra azonban úgy tűnik, nem lesz semmi a portugál szerződésből, a Ojogo információi szerint ugyanis a két klub nem tud megegyezni egymással. Hiába akarta őt nagyon Roger Schmidt vezetőedző is, a lap szerint a Benfica már lezártnak tekinti az ügyet, miután nem tudták lejjebb alkudni az Alkmaar által kért 20 millió eurót.

A Benfica nem tesz le egy másik baloldali védő megszerzéséről, amíg nem sikerül valakit találni, addig az eddigi tartalék szerb Risztics tölti be a posztot. Az A Bola szerint azért sem szándékoztak ennyi pénzt kifizetni az alkmaarral 2026-ig szerződésben álló magyarért, mert az első számú nyári célpont a Feyenoordot erősítő török Kökcü, akiért szintén súlyos tízmilliókat kell fizetniük.

 

Borítókép: Kerkez Milos gólöröme a Lazio elleni El-nyolcaddöntőben (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

További tartalmak