Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Messi sosem szerzett gyorsabb gólt, a védő térdre esett a cselétől, de amit a félpályán tett, az felülmúlt mindent

Videó: Messi sosem szerzett gyorsabb gólt, a védő térdre esett a cselétől, de amit a félpályán tett, az felülmúlt mindent

MTI
A világbajnok argentin labdarúgó-válogatott Lionel Messi vezetésével 2-0-ra nyert csütörtökön Ausztrália ellen barátságos mérkőzésen, Pekingben.

Decemberben, a katari vb nyolcaddöntőjében is összecsapott egymással a két gárda, akkor 2-1-re nyertek a dél-amerikaiak.

A csapatkapitány Messi már a 2. percben vezetést szerzett. Mielőtt 79 másodpercben a kapuba vágódott volna a labda, cselétől a védő még az egyensúlyát is elvesztette – ez egyúttal volt a hétszeres aranylabdás sztár 103. válogatottban szerzett, valamint egész pályafutásának leggyorsabb találata.

De Messit nemcsak ekkor vették körbe hiába az ausztrálok, a második félidőben a félpályán kapaszkodtak belé, rángatták, hárman kergették, erre jutottak:

A telt ház, 70 ezer néző előtt megrendezett meccs másik gólját German Pezzella szerezte a 68. percben, fejjel. Kínából Jakartába utazik a világbajnok csapat, hogy hétfőn megmérkőzzön az indonéz nemzeti együttessel.

További tartalmak