Musorujsag
Élő Eredmények

Román klubja egy hónap után felbontotta Joao Janeiro szerződését

Román klubja egy hónap után felbontotta Joao Janeiro szerződését

m4sport.hu
Már nem Joao Janeiro a román élvonalban szereplő Fotbal Club Universitatea vezetőedzője – ezt a klub a hivatalos honlapján jelentette be.

 

A Craiova a közleményében úgy fogalmaz, a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést – a döntés azért is meglepő, mert Joao Janeiro érkezését mindössze egy hónapja, május 16-án jelentette be az együttes.

„Janeiro kérésére történt a bontás, ennek oka előre nem látható személyes probléma volt – írja közösségi oldalán az Universitatea. – Reméljük, a jövőben még visszatér hozzánk Joao, mert bár rövid ideig volt itt, rendkívül kellemes volt az együttműködés.”

A portugál szakember tavaly augusztus végén távozott a Debrecentől, előtte a DAC-nál és a Kisvárdánál is tevékenykedett.

 

Borítókép: Kisvárda, 2021. november 7. A portugál Joao Janeiro, a Kisvárda vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Ferencvárosi TC mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. november 7-én. A Ferencváros 4-0-ra győzött. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak