Musorujsag
Élő Eredmények

Édesapja szerint Kerkezt már öt angol csapat megkereste, de ő a Benficát részesíti előnyben

Édesapja szerint Kerkezt már öt angol csapat megkereste, de ő a Benficát részesíti előnyben

m4sport.hu
Tovább folytatódik az átigazolási mizéria Kerkez Milos személye körül. A tehetséges magyar szélső hátvéd jelenleg még az AZ Alkmaar csapatát erősíti, ám a nyári átigazolási időszak alatt ez könnyen megváltozhat. A leglelkesebb kérő, a portugál Benfica, a tárgyalások azonban pár héttel ezelőtt elakadtak a klubok között. Az üggyel kapcsolatban a Record kereste meg Kerkez édesapját és egyben menedzserét, melyet a Nemzeti Sport szemlézett.

Az elmúlt időszakban felreppentek olyan hírek, melyek szerint a 19 éves játékosért az olasz Bologna is érdeklődik, a portugál Record ezután kereste fel Szebasztijan Kerkezt, aki az esettel kapcsolatban nyilatkozott.

„A fiam továbbra is a Benficát részesíti előnyben, de még várunk a fejleményekre. Nem titok, hogy több, mint tíz ajánlatot kaptunk már, ebből ötöt Angliából.”

A Record azt is megemlíti, az átigazolás több helyen is elakadt. A fő probléma, hogy a holland együttes 20 millió eurót kér játékosáért, míg a Benfica maximum 15 millióig menne. A lap szerint emellett Kerkez fizetési igénye is blokkolja a transzfert, a klub várja, hogy a játékos jelentkezzen igényei mérséklésével, a türelem azonban nem véges, a portugálok már további opciókat is kutatnak, amennyiben a Kerkez-ügy nem dől el véges időn belül.

Borítókép: Kerkez Milos gólöröme a Lazio elleni El-nyolcaddöntőben (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

További tartalmak