Musorujsag
Élő Eredmények

Mérgezéssel gyanúsitják Kleinheisler csapatát

Mérgezéssel gyanúsitják Kleinheisler csapatát

m4sport.hu
A Panathinaikosz otthon megőrizte idegenben szerzett előnyét, de az ellenfél szerint ezt nem a legtisztább eszközökkel tette.

A Kleinheisler Lászlót csereként bevető görög Panathinaikosz az első meccsen aratott idegenbeli 3-1-es győzelem után hazai környezetben 2-2-t játszott az ukrán Dnipro-1 ellen, és bejutott a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójába.

Azonban a visszavágónak lehetnek még következményei, az ukrán együttes ugyanis azzal vádolja a görög csapatot, hogy szándékosan megmérgezték őket, minek következtében nyolc játékos és hét stábtag is ételmérgezést kapott.

A Dnipro hivatalos feljelentést tett az európai szövetségnél, míg a görögök teljes mértékben elhatárolódtak a vádaktól. A footballhub.ua ukrán lap szerint a mérgezés olyanokon is kijött, akik csak az öltözőbe kihelyezett banánból és vízből fogyasztottak.

A Dnipro emellett más jellegű elégedetlenségének is hangot adott, így például nehezményezték, hogy edzés után nem volt törölköző az öltözőben, míg az edzésre szállító buszuk 30 percet késett.

A Panathinaikosz a harmadik selejtezőkörben a francia Olympique de Marseille ellen lép pályára. Amennyiben a görög együttes itt búcsúzik, akkor is csoportkörös lesz a Konferencia-ligában

Borítókép: fotó: panathinaikos/facebook

További tartalmak