Musorujsag
Élő Eredmények

Kizárták a brazil válogatottból a családon belüli erőszakkal vádolt Antonyt

Kizárták a brazil válogatottból a családon belüli erőszakkal vádolt Antonyt

MTI
A családon belüli erőszakkal vádolt Antonyt, a Manchester United csatárát kizárták a brazil futballválogatottból.

A 23 éves játékosról szóló döntést a dél-amerikai ország sportági szövetsége jelentette be. Helyére egy másik angliai légióst, Gabriel Jesust, az Arsenal támadóját hívták be a keretbe.

Antonyt volt barátnője jelentette fel a Sao Pauló-i rendőrségen, a labdarúgó ugyanakkor ártatlanságát hangsúlyozta Instagram-oldalán, megjegyezve, hogy soha nem folyamodott fizikai agresszióhoz a nővel szemben.

Antony 2022 augusztusa óta a Manchester United játékosa. Az idei szezonban négy mérkőzésen lépett pályára a Premier League-ben, gólt nem szerzett. A brazil válogatottban 16 mérkőzésen szerepelt, két találatot és két gólpasszt jegyzett. A 2026-os világbajnokságra selejtező sorozat részeként a brazil nemzeti együttes e hét szombatján, hazai pályán Bolívia csapatával, jövő szerdán pedig Peru válogatottjával idegenben találkozik.

Borítókép: Manchester, 2023. április 05. Antony, a Manchester United (j) és Mads Roerslev, a Brentford játékosa (b) az angol labdarúgó-bajnokságban játszott Manchester United-Brentford mérkőzésén a manchesteri Old Trasfford stadionban 2023. április 5-én. MTI/AP/Dave Thompson

További tartalmak