Musorujsag
Élő Eredmények

„Már most nagy befolyással van a csapat játékára” – Klopp szerint Szoboszlai a rossz első félidő után igazán jó teljesítménnyel rukkolt elő

„Már most nagy befolyással van a csapat játékára” – Klopp szerint Szoboszlai a rossz első félidő után igazán jó teljesítménnyel rukkolt elő

m4sport.hu
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője Szoboszlai Dominik szombati teljesítményével kapcsolatban elmondta, meglátása szerint a játékos az első félidőben sokat hibázott, a másodikban azonban nagyszerűen teljesített.

 

A Liverpool szombaton hátrányból fordítva 3–1-re legyőzte a Wolverhampton Wandererst a Premier League 5. fordulójában, s továbbra is veretlen ebben a szezonban.

Jürgen Klopp vezetőedző Szoboszlai Dominik kapcsán úgy vélekedett, a magyar válogatott csapatkapitánya egy rossz első, majd egy nagyszerű második félidőt zárt.

„Azt kell mondanom, hogy már most nagy befolyással van a csapat játékára. Az első félidőben nem játszott jól, több labdát és elveszített, és hasonló dolgokat csinált, ilyenkor az ember azt gondolja: »ó, Istenem!« Rengeteg labdát adtunk. A Wolves helyzetei épp abból alakultak ki, mikor mi a fél pályán veszítettünk labdákat, ők pedig kontrázhattak. Megvoltak az ilyen pillanatok, amik nem igazán segítettek.”

Kapcsolódó tartalom

A német szakember szerint viszont a 22 éves játékos nagyszerű volt a folytatásban.

„De a pályán hagytam, és talán ez a legnagyobb erőssége. A második játékrészben a Jones, Szoboszlai kettőssel játszottunk dupla hatosban, ami egy rendkívül támadó felfogású hatos volt, de nagyon jól teljesítettek, okosan csinálták mindketten. Így aztán egy jó mérkőzést tudott kihozni ebből” – összegzett a mester a találkozó utáni sajtótájékoztatón.

Premier League, 5. forduló:
Wolverhampton Wanderers-Liverpool 1-3 (1-0)

 

Borítókép: epa10864122 Dominik Szoboszlai of Liverpool applauds the fans after the English Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC in Wolverhampton, Britain, 16 September 2023. EPA/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

További tartalmak