Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: újabb góljával MLS-csúcsot állított fel Gazdag Dániel

Videó: újabb góljával MLS-csúcsot állított fel Gazdag Dániel

MTI
Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union hazai környezetben a magyar válogatott futballista góljának is köszönhetően 2–2-es döntetlent játszott a Keleti főcsoportban éllovas Cincinnati csapatával az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi fordulójában.

A korábbi kispesti futballista a 37. percben a saját maga által kiharcolt büntetőt értékesítette. Gazdagnak ebben az idényben ez már a 10. sikeres 11-ese volt, ami rekord az MLS történetében. Gazdagék legutóbbi három meccsükből csak egyet nyertek meg, de így is a negyedik – biztos playoffot érő – helyen állnak keleten.

A rájátszás szempontjából fontos meccset nyert a Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City, amely 1-0-ra győzött közvetlen riválisa, a Minnesota vendégeként.

Borítókép: Nashville, 2023. július 20. Gazdag Dániel, a Philadelphia Union játékosa, miután 11-esből gólt szerzett a Nashville SC ellen az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) játszott 2023. július 20-i mérkőzésen a Tennessee állambeli Nashville-ben. MTI/AP/George Walker IV

További tartalmak