Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Újabb mérföldkő: Szoboszlai volt a legjobb Liverpool-játékos augusztusban

Újabb mérföldkő: Szoboszlai volt a legjobb Liverpool-játékos augusztusban

m4sport.hu
Szoboszlai Dominik remekül kezdte az idényt, a Liverpool szurkolói pedig meg is választották augusztus hónap legjobbjának a magyar válogatott csapatkapitányát.

Szoboszlai Dominik csapata eddigi összes Premier League mérkőzésén végig a pályán töltötte, a 22 éves középpályás több mutatóban is játékostársai fölé nőtt. Szoboszlai futotta a legtöbbet, neki volt a legtöbb labdaérintése a támadóharmadban, és a mezeladásokban is az élen jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

„Nagyszerű érzés, köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Ez a kezdés számomra is meglepetés volt, köszönöm a srácoknak és a vezetőedzőnek, sokkal könnyebb, ha az ember ilyen segítséget kap. Ahogyan korábban is mondtam, próbálom a legjobbamat nyújtani és segíteni a csapatot” – nyilatkozta a 22 éves futballista, aki nyáron az RB Leipzigtől szerződött az Anfieldre.

A szurkolói szavazáson Szoboszlai végzett az első, a kapus, Alisson Becker a második, Darwin Núnez pedig a harmadik helyen.

„Úgy gondolom, hogy mindig van hova fejlődni. Próbálok figyelni azokra a játékosokra, akik hosszabb ideje itt vannak, tanácsokat kérek tőlük, melyeket próbálok megfogadni” – jegyezte meg Szoboszlai, aki külön kiemelte a Liverpool fantasztikus szurkolótáborát is.

Borítókép: liverpoolfc.com

További tartalmak