Musorujsag
Élő Eredmények

„A papírforma szerint két csapat is erősebb nálunk” – Hajnal Tamás szerint még nem szabad csodákat várni Sztankovicstól

„A papírforma szerint két csapat is erősebb nálunk” – Hajnal Tamás szerint még nem szabad csodákat várni Sztankovicstól

m4sport.hu
Csütörtök este a Csukaricski elleni hazai meccsel kezdi meg szereplését a Konferencia-liga csoportkörében a Ferencváros labdarúgócsapata. A menetelés előtt Hajnal Tamás sportigazgató mesélt az M4 Sportnak a továbbjutási esélyekről, Dejan Sztankovics vezetőedzőről és a sérült játékosokról is.

„Mindenki emlékszik, hogy az első BL-selejtezőkörben milyen vereséget szenvedtünk. onnantól kezdve viszont azon dolgoztunk, hogy mindenképp csoportkörben játszhassunk ősszel és ezt szép teljesítménnyel sikerült elérnünk. A Konferencia-liga bizonyította, hogy milyen színvonalas, nagymúltú csapatok is részt vesznek benne, szakmailag és a koefficiens pontok tekintetében is fontos sorozat” – fogalmazott az M4 Sportnak Hajnal Tamás.

A sportigazgató kiemelte, magas szakmai értékkel bíró csoportba került a Ferencváros, így óriási kihívás lesz az első két hely valamelyikének megszerzése.

„A papírforma azt mutatja, hogy két csapat erősebb nálunk, ugyanakkor mi híresek vagyunk arról, hogy szeretjük ezt felborítani, most is ez lesz a célunk” – hangsúlyozta Hajnal, aki szerint fontos lenne a jó rajt, ezért a Csukaricski elleni meccsen egyértelműen a győzelem a céljuk.

Kapcsolódó tartalom

Dejan Sztankovics szerepéről kiemelte, hogy a szerb és az olasz futballkultúrát is nagyon jól ismeri, így felkészültségéből akár előnyt is kovácsolhat a Ferencváros a sorozatban. A szerb szakemberről kiemelte, óriási ambíciói vannak, s a Fradit akár ugródeszkaként is használhatja, hogy később még magasabb szinten érjen el eredményeket.

„Az edzőn és az egész klubon nagy a nyomás, de a Ferencvárosnál ezzel meg kell birkózni. De természetesen csodákat sem szabad elvárni, hiszen nem olyan rég csatlakozott hozzánk, az elmúlt időszakban pedig a válogatott játékosok is távol voltak. Biztos vagyok benne, hogy nem megy még minden zökkenőmentesen, de a csapat motivált lesz és mindent megtesz a győzelemért. De ahhoz, hogy Dejan Sztankovics Ferencvárosát lássuk, még sok edzésre és mérkőzésre van szükség” – mondta a sportigazgató, aki kiemelte, hogy Traoré sérülése fájó a csapatnak, ugyanakkor ez új lehetőség lehet más játékosok számára a bizonyításra.

Kapcsolódó tartalom

A Konferencia-liga-keretből kimaradó Tokmac Nguenről elmondta, nem tudják, mikor térhet vissza, most próbálja újra felépíteni magát, s később még több meccsen is különbséget jelenthet a Ferencváros javára.

A Ferencváros–Csukaricski Konferencia-liga-mérkőzést csütörtökön 18:45-től az M4 Sport élőben közvetíti, a felvezető műsor 17:45-kor kezdődik!

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak