Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai valóra vált álma: minden eddiginél magabiztosabb lett Liverpoolban

Szoboszlai valóra vált álma: minden eddiginél magabiztosabb lett Liverpoolban

m4sport.hu
Az első hónapokról, az aktuális feladatokról és a hosszabb célokról is mesélt Szoboszlai Dominik a Liverpool FC honlapján.

„Rengeteget dolgoztam, hogy Liverpool-játékos legyek. Egy álmom vált valóra” – kezdte a Liverpool hivatalos honlapjának adott interjúját Szoboszlai Dominik. A vörösök egyik legnagyobb nyári fogása megtiszteltetésként éli meg, hogy ilyen klubban, ekkora szurkolótábor előtt igazi „legendákkal” együtt játszhat az ikonikus Anfield Roadon.

„A stadion gyönyörű, még szebb, mint elképzeltem. Szeretnék sok jó eredményt elérni itt, nemcsak idén, de a következő években ugyanúgy. Szeretnék sok időt a pályán tölteni, egyelőre élvezem a játékot, és ha mások is élvezik az én játékomat, boldog vagyok” – hangsúlyozta Szoboszlai.

Kapcsolódó tartalom

A Liverpool az elmúlt mérkőzésein rendre hátrányba került, de meg is tudta fordítani az adott meccseket, legyen szó a Wolves elleni bajnokiról vagy a linzi El-csoportmeccsről

„Nyilván egyszerűbb lenne, ha mindig mi szereznénk az első gólt, de ha így kell megnyerni az adott meccset, hát megnyerjük így. Egyébként is magabiztos srác vagyok, de a győzelmekkel együtt még magabiztosabbak leszünk” – véli a magyar középpályás, aki eddig valamennyi bajnokin kezdő volt új csapatában, a LASK ellen pedig csereként lendített a játékon.

A Linz elleni Európa-liga-mérkőzés összefoglalója:

A Liverpool vasárnap a West Ham Unitedet fogadja a Premier League-ben, Szoboszlainak ennyi bőven elég, a további feladatokon nem is gondolkodik.

„Meccsről meccsre gondolkodom, nem foglalkozom a következő tízzel, csak mindig az aktuálissal, ami most a West Ham elleni. Itt is szeretném a legjobbamat nyújtani. Minden meccsre úgy megyek ki, mintha egy döntő lenne” – mondta elszántan Szoboszlai Dominik.

Kapcsolódó tartalom

A magyar játékos kiemelte, mindegy, éppen ki játszik, ki száll be a padról, bárki képes meccseket eldönteni. Szerinte „jó srácokból” áll a Liverpool kerete, akik képesek egymásért küzdeni.

Borítókép: epa10863896 Joao Gomes of Wolverhampton Wanderers blocks Dominik Szoboszlai of Liverpool shot during the English Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool FC in Wolverhampton, Britain, 16 September 2023. EPA/VINCE MIGNOTT EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

További tartalmak