Musorujsag
Élő Eredmények

Gazdag szerezte a 0–0-s meccs egyetlen gólját, Sallóiék győzelme akár még rájátszást is érhet

Gazdag szerezte a 0–0-s meccs egyetlen gólját, Sallóiék győzelme akár még rájátszást is érhet

MTI
A Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas City a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban futballozva is 2-1-re nyert a vendég Houston Dynamo ellen az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának legutóbbi játéknapján, ezzel megmaradt az esélye, hogy bejusson a rájátszásba.

A vendéglátó csapat a hetedik percben tizenegyesből gólt szerző Johnny Russell 39. percben történt kiállítása miatt fogyatkozott meg, de a szünetben így is 2-1-re vezetett és ezt az állást a lefújásig megtartotta. A négyszeres magyar válogatott Sallói csere volt, a 62. percben állt be. A Kansas így egypontos lemaradással áll a nyugati konferencia kilencedik pozícióját elfoglaló FC Dallas mögött, és még van esélye arra, hogy kiharcolja a rájátszásba jutást.

A szintén magyar válogatott Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union – amely már biztosította a helyét a rájátszásban – gól nélküli döntetlent játszott a vendég Los Angeles FC-vel. Gazdag végig a pályán volt és az 50. percben gólt szerzett, de a találatot videobírós ellenőrzést követően les miatt érvénytelenítették.

Borítókép: CHESTER, PENNSYLVANIA - FEBRUARY 25: Déniel Gazdag #10 of Philadelphia Union reacts after scoring the team's third goal during the second half against Columbus Crew at Subaru Park on February 25, 2023 in Chester, Pennsylvania. (Photo by Tim Nwachukwu/Getty Images)

További tartalmak