Musorujsag
Élő Eredmények

Gulácsiék megtartanák a PSG náluk kölcsönben lévő játékosát

Gulácsiék megtartanák a PSG náluk kölcsönben lévő játékosát

MTI
A 20 esztendős holland a nyáron érkezett kölcsönbe, de a lipcseiek már most jelezték, örülnének, ha hosszabb távon őket választaná.

Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, a német labdarúgó élvonalban szereplő RB Leipzig szeretné megtartani az egyelőre kölcsönben nála szereplő Xavi Simonst. A 20 éves holland légiós a francia PSG-től érkezett, és öt mérkőzés alatt háromszor volt eredményes, volt öt gólpassza is, így lenyűgözte a lipcsei klubvezetőket.

Amint Max Eberl, az RB Leipzig vezető testületének tagja elmondta, a klubnak nincs vételi opciója, de mindenképpen szeretne tárgyalni arról, hogy Simons hosszabb távon is náluk szerepelhessen.

“Xavi nagyon jól kezdett, jó szériában van. Érzelmileg is szeretnénk a Leipzighez kötni” – fogalmazott Eberl. Korábban Marco Rose vezetőedző jelezte, reménye szerint Simons a szezon után is a csapatnál marad.

Az Orbánt jelenleg sérülés miatt nélkülöző, Gulácsit a hosszú kihagyása után a cserék közé soroló RB Leipzig öt fordulót követően a harmadik helyen áll a Bundesligában, hátránya egy pont az éllovas Bayern Münchennel, valamint a VfB Stuttgarttal szemben.

Borítókép: EPA/ALESSANDRO DELLA VALLE

További tartalmak