Musorujsag
Élő Eredmények

Súlyos sérülést szenvedett a Fiorentina egyik legjobbja, emiatt többek között a Ferencváros ellen sem léphet pályára

Súlyos sérülést szenvedett a Fiorentina egyik legjobbja, emiatt többek között a Ferencváros ellen sem léphet pályára

m4sport.hu
Súlyos térdsérülést szenvedett Dodo, a Fiorentina labdarúgócsapatának egyik húzóembere.

 

Az olasz együttes vasárnap az Udinese otthonában lépett pályára, az alakulat védője, Dodo viszont már a hatodik percben megsérült, melynek következtében könnyes szemekkel, orvosi segítséggel hagyta el a pályát.

A Fiorentina hétfőn a hivatalos honlapján tudatta, miszerint Dodo átesett az orvosi vizsgálatokon, ezek pedig megállapították, hogy a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag – a védőt egyelőre nem operálták meg, ám erre is napokon belül sor kerül.

Noha a klub arról nem ír, pontosan milyen hosszú kihagyás vár a játékosra, a diagnózis miatt az biztos, hogy a jobbhátvéd kihagyja többek között a Ferencváros elleni (október 5. és december 14.) Ekl-mérkőzéseket is, de minden bizonnyal a szezon is véget ért számára.

A brazil Dodo a Fiorentina keretének második legértékesebb játékosa, a transfermarkt.de piaci portál 20 millió euróra becsüli az értékét.

 

Borítókép: epa10880969 Fiorentina’s Dodo is substituted with an injury during the Italian Serie A soccer match between Udinese Calcio and ACF Fiorentina in Udine, Italy, 24 September 2023. EPA/GABRIELE MENIS

További tartalmak