Musorujsag
Élő Eredmények

A szerdai kupameccsen Gulácsi védi a Leipzig kapuját

A szerdai kupameccsen Gulácsi védi a Leipzig kapuját

m4sport.hu
Közel egy év kihagyás után védheti ismét a magyar kapus a lipcseiek kapuját.

Gulácsi Péter az RB Leipzig csapatkapitánya tavaly októberben, a skót Celtic Glasgow elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen térdszalagszakadást szenvedett, aminek következtében azóta nem is lépett pályára tétmeccsen.

Augusztus végén Marco Rossi behívta őt a válogatott bő keretébe, az Augsburg elleni szeptember közepi német bajnoki mérkőzésen már keretben volt, de igazi visszatérése szerdán, a másodosztályú Wehen Wiesbaden otthonában sorra kerülő Német Kupa-meccsen lesz.

Kapcsolódó tartalom

Ezt a lipcseiek Twitter-oldalukon jelentették be, ahol Marco Rose vezetőedző kiemelte, valamennyien izgatottan várják, hogy a 33 esztendős  magyar kapus közel egy év után visszatérjen. “Nagyon bízunk benne és a képességeiben. Várja már a visszatérését, ez nagyon fontos pillanat lesz számára, figyelembe véve az életkorát, valamint a sérülése súlyosságát” – nyilatkozta Marco Rose vezetőedző. A tréner hozzátette, ez egyelőre egy kis lépés, ugyanakkor az első számú kapus posztja jelenleg nem kérdés.

Az elmúlt két kiírásban kupagyőztes Leipzigben továbbra sem játszhat a csapatkapitány Willi Orbán, akinek térdsérülése miatt még heteket kell kihagynia.

Borítókép: Gulácsi Péter (Fotó: MTI/EPA/Filip Singer)

További tartalmak