Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: a félpályáról szerzett gólt új csapatában a Ferencváros korábbi támadója

Videó: a félpályáról szerzett gólt új csapatában a Ferencváros korábbi támadója

m4sport.hu
Nikolai Baden Frederiksen, a Ferencváros korábbi játékosa a félpályáról talált be az osztrák Austria Lustenau legutóbbi mérkőzésén.

 

A Juventus-nevelés Nikolai Baden Frederiksen februárban került kölcsönbe a magyar rekordbajnok Ferencvároshoz a holland Vitesse-től, a zöld-fehérek kezdőcsapatába azonban nem tudta beverekedni magát, s mindössze nyolc tétmérkőzésen lépett pályára a magyar csapat színeiben.

A 23 éves támadó idén augusztusban visszetért Hollandiába, klubja viszont azonnal kölcsönadta őt az osztrák élvonalban szereplő Austria Lustenaunak, melyben Frederiksen egyre többet játszik, s az együttes keddi, First Vienna elleni kupameccsén már duplázott – a csatár egyik találata ráadásul bámulatosra sikeredett, Frederiksen ugyanis a félpályán túlról emelt az ellenfél kapujába.

 

Borítókép: Leverkusen, 2023. március 9. Mats Knoester, Nikolai Baden Frederiksen és Dibusz Dénes, a ferencváros játékosai (b-j) a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjében játszott Bayer Leverkusen - Ferencváros elsõ mérkõzése után a leverkuseni BayArenában 2023. március 9-én. A Ferencváros 2-0-ra kikapott. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak