Musorujsag
Élő Eredmények

Savo Milosevic váltja Kenan Kodro édesapját a bosnyák válogatott élén

Savo Milosevic váltja Kenan Kodro édesapját a bosnyák válogatott élén

MTI
Savo Milosevicet nevezték ki a bosnyák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

A bosnyák szövetség közösségi oldalán jelentette be, hogy az 50 éves szakember lesz az egy hónappal ezelőtt menesztett Meho Kodro – a Fehérváron futballozó Kenan Kodro édesapja – utódja. Milosevic karrierje során játszott az angol első osztályban az Aston Villa csapatánál, és hosszú időt töltött Spanyolországban, ahol négy klubnál is szerepelt.

Kapcsolódó tartalom

Jugoszlávia, Szerbia és Montenegró, valamint Szerbia válogatott mezét 102-szer húzhatta magára, ezalatt 37 gólt szerzett. A 2000-es Európa-bajnokság társgólkirálya a holland Patrick Kluiverttel.

A sportolói pályafutását követően 2019-től a nevelőegyesületét, a Partizan Beogradot irányította, 2021-ben pedig négy hónapon át a szlovén Olimpija Ljubljana vezetőedzője volt.

Borítókép: Budapest, 2023. május 27. Az angyalföldi Jozef Urblík (k), valamint a fehérvári Lirim Kastrati (b) és Kenan Kodro (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Vasas FC - MOL Fehérvár FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. május 27-én. MTI/Hegedüs Róbert

További tartalmak