Musorujsag
Élő Eredmények

Visszatér a Manchester United keretébe a bántalmazással vádolt Antony

Visszatér a Manchester United keretébe a bántalmazással vádolt Antony

m4sport.hu
Visszatérhet a Manchester United keretébe Antony – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

 

Az angol együttes mintegy három hete tudatta, hogy a brazil szélső nem csatlakozhat a „vörös ördögök” keretéhez, Antony így nem is tért vissza a válogatott szünet után.

A felek akkor úgy fogalmaztak, közös döntés született, a játékos ugyanis nem szeretné, ha a csapatot felbolygatnák a körülötte zajló események – mint ismert, Antonyt a volt barátnője erőszakkal vádolta meg, s fel is jelentette a rendőrségen.

Kapcsolódó tartalom

A manchesteriek pénteken viszont úgy határoztak, a szélső újra csatlakozhat Erik ten Hag együtteséhez.

„Úgy döntöttünk, visszatérhet és folytathatja az edzéseket, pályára is léphet, miközben nyomozás folyik ellene, s melynek során szorosan együttműködik és segíti a hatóságokat, mind az Egyesült Királyságban, mind Brazíliában.” 

 

Borítókép: epa10160179 Manchester United's Antony (R) before the English Premier League soccer match between Manchester United and Arsenal at Old Trafford in Manchester, Britain, 04 September 2022. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

További tartalmak