Musorujsag
Élő Eredmények

Dejan Sztankovics: Nagyon örülök az eredménynek és a játékosaim teljesítményének

Dejan Sztankovics: Nagyon örülök az eredménynek és a játékosaim teljesítményének

m4sport.hu
A Ferencváros két góllal is vezetett, végül egy (bravúr)ponttal távozott Firenzéből csütörtök este. Bár a magyar bajnok a 93. percben bukta a győzelmet, Dejan Sztankovics vezetőedző elégedett volt az eredménnyel, és főként játékosai teljesítményével – erről az M4 Sportnak adott értékelésében beszélt.

„Nagyon örülök az eredménynek és a játékosaim teljesítményének. Nagyon jól játszottunk és 65-70 percig tartottuk is magunkat, aztán a srácok elkezdtek fáradni, hátra szorultunk, és egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, így nehéz volt kivédekezni.”

„Nagyon nehéz mérkőzés volt, amit mindkét csapat megnyerhetett volna. Úgy kell felfogni, hogy plusz egy ponttal megyünk haza. Folyamatosan azt látom, hogy van még potenciál a srácokban és tudnak még javulni. A labda nélküli és a labdás játékunkon is javítani kell még, ma este volt egy-két elkerülhető labdavesztésünk de összességében nagyon pozitív vagyok.”

Kapcsolódó tartalom

Vincenzo Italiano, a Fiorentina vezetőedzője a mérkőzés után az M4 Sportnak elismerte, hogy az első 60-65 percben teljesen felülmúlta őket a Ferencváros. „Sokkal gyorsabbak és szervezettebbek voltak, két gólt is kaptunk tőlük, sőt, harmadszor is betalálhattak volna. Az utolsó 30 percben viszont egyértelműen mi uraltuk a mérkőzést, sőt, a végén mi is megszerezhettük volna a harmadik gólunkat.”

Az olasz tréner a második félidőben végrehajtott hármas cseréről elmondta, már a szünetben mondta a játékosoknak, hogy ha a második félidő első tíz percében nem lát változást a mentalitásban és a játékban, akkor a kispadról fog frissíteni.

Borítókép: MTI

További tartalmak