Musorujsag
Élő Eredmények

Nagelsmann Törökország ellen mutatkozik be hazai pályán a német kispadon

Nagelsmann Törökország ellen mutatkozik be hazai pályán a német kispadon

MTI
Julian Nagelsmann, a német labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya november közepén, a Törökország elleni barátságos mérkőzésen ül majd először hazai pályán a nemzeti csapat kispadján.

 

A német szövetség (DFB) csütörtöki bejelentése szerint Nagelsmann németországi debütálására november 18-án, a berlini Olimpiai Stadionban kerül sor. A DFB azt is közölte, hogy november 21-én Ausztriában játszik felkészülési találkozót a gárda.

Kapcsolódó tartalom

A 36 éves tréner első meccseire már október közepén, a német együttes egyesült államokbeli túráján sor kerül. A csapat jövő szombaton Hartfordban a házigazda amerikai, majd három nap múlva Philadelphiában a mexikói válogatottal mérkőzik meg.

A németek a jövő évi Európa-bajnokságon rendezőként vehetnek részt, így az Eb-selejtezőben nem érdekeltek. Nagelsmannt két hete nevezték ki szövetségi kapitánynak, miután elődjét, Hansi Flicket a sorozatos gyenge eredmények miatt menesztették.

Borítókép: epa10427462 Munich's head coach Julian Nagelsmann reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and 1. FC Cologne in Munich, Germany, 24 January 2023. EPA/ANNA SZILAGY (ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.)

További tartalmak