Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Hajnal Tamás: Ez a meccs nagy önbizalmat adhat nekünk a jövőre nézve

Hajnal Tamás: Ez a meccs nagy önbizalmat adhat nekünk a jövőre nézve

m4sport.hu
A Ferencváros csütörtök este bravúros 2-2-es döntetlen játszott a Fiorentina ellen Firenzében. Az M4 Sport Bajnokok Klubja című műsorának vendége Hajnal Tamás, a klub sportigazgatója volt, aki elmondta, van bennük kis csalódottság, de ezt elnyomja a büszkeség és az öröm amit éreznek teljesítményük kapcsán.

„Jól vagyunk, fantasztikus tapasztalatokat szereztünk.” – kezdte beszámolóját Hajnal. „A csapat nagyon jó teljesítményt nyújtott, az első 60 perc kiemelkedő volt egy top bajnokság egyik top csapata ellen ilyen bátran, kezdeményezően és agresszíven játszani, tényleg a mi akaratunk érvényesült” – mondta.

Bár mérkőzés előtt a 2-2-es döntetlen valószínű minden ferencvárosi aláírta volna, a meccs képe alapján természetesen maradt egy kis csalódottság, erről a sporigazgató is beszélt.

„Volt meccslabdánk is, hogy esetleg 3-0-ra növeljük az előnyünket, ha az megtörtént volna, lezárhattuk volna a mérkőzést. Az tény, hogy utána az utolsó 25-30 percben sajnos a cserék és a fáradtság hatására már nem tudtuk a játékunkat fenntartani, úgyhogy a meccs összképét nézve a döntetlen reális, de ez a meccs nagy önbizalmat adhat nekünk a jövőre nézve, az, hogy ilyen stílusban is képesek vagyunk játszani. Kis csalódottság volt, de azért mindenféleképpen túlnyomó az öröm és a büszkeség erre a teljesítményre.”

Hajnal később elmondta, reális esélyekről még mindig nagyon nehéz beszélni, hisz szerinte a Genk és a Fiorentina is még inkább rakható egy felsőbb polcra mint a Ferencváros, ám mindent meg fognak tenni a továbbjutás érdekében.

A Ferencváros hétvégén a Debrecent fogadja a Groupama Arénában, következő Ekl-meccsét a Genk ellen játssza október 26-án. Az említett találkozókat természetesen az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

M4 Sport
Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak