Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Videó: „ő olyan, mint egy új szuperhős” – Lionel Messi előtt tiszteleg a világhírű újcirkuszi társulat

Videó: „ő olyan, mint egy új szuperhős” – Lionel Messi előtt tiszteleg a világhírű újcirkuszi társulat

MTI
Az argentin válogatottat tavaly világbajnoki címig vezető futballsztár, Lionel Messi előtt tiszteleg új műsorával a világhírű újcirkuszi társulat, a Cirque du Soleil.

A labdarúgó mezszámára utalva Messi10 című műsort már be is mutatták a héten Buenos Airesben. A show-ban zenei aláfestéssel utánozzák a hétszeres aranylabdás játékos mozdulatait, s az alkotók elképzelése szerint a nézők újra átélhetik az argentinok tavalyi, katari vb-diadalát.

„Ő olyan, mint egy új szuperhős. Az argentin válogatott 10-es Messi-meze olyan, mint Superman köpenye” – mondta Messiről a producer, Diego Saenz.

Az előkészületeknek maga a 36 éves futballista is részese volt, meghallgatták a kreatív döntések meghozatala előtt és beleszólhatott a zenei válogatásba, illetve az egyes jelenetek rendezésébe is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cirque du Soleil (@cirquedusoleil) által megosztott bejegyzés

A show-t a tervek szerint Dél-Amerikában láthatják a nézők, az előadás-sorozat pedig Miamiban – Messi jelenlegi állomáshelyén – zárul jövőre.

A Cirque du Soleil-t egy utcai előadóművészekből álló húszfős csoport alapította 1984-ben. A québeci központú szervezetnek ma már több ezer alkalmazottja van, művészei ötven országból érkeztek. A Cirque du Soleil öt kontinens több mint négyszáz városában lépett már fel, több mint 160 millió néző előtt.

További tartalmak