Musorujsag
Élő Eredmények

Real-legenda neve is felmerült Schäferék kispadjára - sajtóhír

Real-legenda neve is felmerült Schäferék kispadjára - sajtóhír

m4sport.hu
Az első számú jelölt Alfred Schreuder a berlini kispadra, de a Bild szerint felmerült a Real Madriddal három BL-címet nyerő Raúl neve is.

Az előző idényben remekül teljesítő és a labdarúgó Bundesliga negyedik helyén végző – ezáltal BL-csoportkörbe jutó – Union Berlin az idei szezonban elmarad a várakozástól. A sérült Schäfer Andrást továbbra is nélkülöző berlini együttes

Jelenleg az utolsó előtt, már kiesést jelentő 17. helyen áll a bajnokságban. A berliniek zsinórban kilenc bajnokin kaptak ki, miközben a Német Kupából is kiestek már, a BL-ben négy forduló után egy pontjuk van.

Kapcsolódó tartalom

Urs Fischer vezetőedzőt november közepén azonnali hatállyal menesztették, azóta a klub utánpótlásából érkező Marco Grote irányítja a csapatot. A Bild információi szerint Alfred Schreuder a berlini kispad első számú várományosa. a szakember volt másodedző Julian Nagelsmann (Hoffenheim), Erik ten Hag (Ajax), és Ronald Koeman (Barcelona) mellett is, legutóbb az egyesült arab emírségekbeli Al-Ainnál volt vezetőedző.

A német lap azonban úgy tudja, képben van Raúl, a Real Madrid korábbi legendája is, (1994 és 2010 között 741 meccs/323 gól), aki jelenleg a madridiak második csapatát irányítja. A spanyol játékos neve korábban felmerült már egykori klubjánál, a Schalkénál is, amikor Thomas Reis utódját keresték, de akkor végül Karel Geraerts lett a befutó. Korábban szó volt arról is, hogy Carlo Ancelotti után esetleg ő vehetné át a Real első csapatát is, de felnőtt csapatot még nem irányított.

Kapcsolódó tartalom

 

 

 

Borítókép: Raúl González Blanco (fotó:marca.com)

További tartalmak