Musorujsag
Élő Eredmények

Egy olasz értesülés szerint Marco Rossi is jelölt lehet a Napoli kispadjára

Egy olasz értesülés szerint Marco Rossi is jelölt lehet a Napoli kispadjára

m4sport.hu
Olasz sajtóértesülés szerint a Serie A címvédőjénél, a Napolinál lehetséges edzőjelöltként tekintenek Marco Rossira, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányára – szúrta ki a csakfoci.hu.

 

A Napoli november 14-én jelentette be, hogy Walter Mazzari váltja a kispadon a távozó Rudi Garciát, a 62 esztendős szakember viszont rövid távú megállapodást írt alá a klubbal, a jelenlegi szerződése 2024 nyaráig szól.

Kapcsolódó tartalom

A csakfoci.hu szúrta ki, hogy  a ultimecalcionapoli.it nevű portál ennek kapcsán már arról ír, miszerint Mazzari minden bizonnyal el is hagyja a nápolyiakat a szezon végén – az oldal az utódlás kapcsán úgy tudja, Marco Rossi is jelölt lehet a címvédő alakulatnál, s ha ez megvalósul, úgy a válogatott szövetségi kapitánya a 2024-es, németországi Európa-bajnokság után venné át a bajnok irányítását.

„A névsorban a régóta álomnak számító Antonio Conte neve mellett ott van a kalapban egy külföldön csodát tévő edző neve is – olvasható a portálon, ami „már-már legendásnak” jellemzi például a mieink Anglia elleni 4–0-s sikerét. – Rossi irigylésre méltó dolgokat ért el Magyarországgal.”

Kapcsolódó tartalom

Az ultimecalcionapoli.it kiemeli: a témával kapcsolatban a napokban maga Rossi árulta el a Radio Kiss Kissnek, hogy egy álma lenne az együttesnél dolgozni.

„Mindenkinek vágya, hogy egyszer a Napolit irányíthassa. Nagyszerű hely, ráadásul állandóan olyan csapata van, amely a bajnoki címért harcolhat. Számomra a Napoli régi álom, de nem hiszem, hogy megvalósulhat” – reagált Rossi a pletykákra.

A mester az M4 Sportnak egyébként néhány napja az eddigi megkereséseket firtató kérdésre megjegyezte, Olaszországból egyelőre nem vették fel vele a kapcsolatot.

Marco Rossi 2019 júniusában került a magyar válogatott élére, a szerződése a transfermarkt.de piaci portál szerint 2025 végén jár le a nemzeti együttessel.

 

Borítókép: MTI//Kovács Tamás

További tartalmak