Musorujsag
Élő Eredmények

Sztankovics: Az elején nem játszottunk szívvel, de a második félidőben győzedelmeskedett a csapatszellem és az áldozatkészség

Sztankovics: Az elején nem játszottunk szívvel, de a második félidőben győzedelmeskedett a csapatszellem és az áldozatkészség

m4sport.hu
Nem ilyen első félidőre készült a Ferencváros - mondta a zöld-fehérek vezetőedzője a Csukaricski legyőzése után, míg a szülinapos Sigér Dávid arról beszélt, hogy mennyire kellett nekik ez a győzelem, mert az utóbbi hetekben csak szenvedtek.

„Hát, most már jól vagyok – kezdte értékelését Dejan Sztankovics, aki elsőként a szurkolókat méltatta, majd rátért a találkozóra. – Nagyon nehéz elemezni a meccset, mert az első félidő nem az volt, amire készültünk. Nem játszottunk szívvel, nagyon sok párharcot és labdát elveszítettünk, de a második félidőben győzedelmeskedett a csapatszellem és az áldozatkészség. Ez az a csapat, amit én szeretek. Ez a DNS egy olyan csapaté, ami nyerni akar. A bajnokságot, a Konferencia-ligát, mindent Európában. E nélkül nagyon nehéz lenne.”

Kapcsolódó tartalom

„A második félidővel szeretném kezdeni, ha újrakezdhetném, mert ott tiszta fejjel fociztunk” – mondta.

„Hát, akkor jó. Így már jó esélyünk van arra, hogy továbbjussunk a csoportból” – reagált, mikor megtudta, hogy a Fiorentina a hajrában legyőzte a Genket, így már egy döntetlen is elég lehet a tavaszi folytatáshoz.

„A végén egy kicsit megőrűltünk, de hát nagyon kellett ez már nekünk. Annyira kellett egy győzelem, hogy valami átszakadjon, mert tényleg azt érzem, hetek óta csak szenvedünk, szenvedünk, szenvedünk” – fogalmazott Sigér Dávid a lefújás után.

A középpályás épp a meccs napján ünnepelte 33. születésnapját, és egész nap azt szugerálta társaiba, hogy nem lehet más a mérkőzés vége, csak győzelem. „De azért a 60.-70. perc környékén elég messze voltunk tőle. Nagyon rosszkor jött volna a vereség. Nagyon mély ütés lett volna, amennyit készültünk erre a meccsre. Persze látni kell, hogy ezzel nem változott meg minden.”

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: Leskovac, 2023. november 30. Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó a Konferencia-liga csoportkörének ötödik fordulójában játszott Cukaricki - Ferencvárosi TC mérkőzésen a szerbiai Leskovacban 2023. november 30-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak