Musorujsag
Élő Eredmények

Varga Kevin: Azon leszek, hogy újra a régi énem lássák az emberek, akkor még a válogatottságra is lehet esélyem

Varga Kevin: Azon leszek, hogy újra a régi énem lássák az emberek, akkor még a válogatottságra is lehet esélyem

m4sport.hu
Hétfő délelőtt kiderült: Varga Kevin a Sepsinél folytatja pályafutását. A korábbi válogatott szélső az M1-nek elmondta, nagy célokkal érkezett a jelenleg Bernd Storck vezette csapathoz, kemény munkával a válogatott meghívót sem tartja lehetetlen küldetésnek.

Varga elmondta, nagyon kedves fogadtatásban volt része, már-már mintha haza érkezett volna, céljai pedig egyértelműek: szeretne megragadni a csapatnál hosszabb távon, és közben magát is újra felépítené.

A 14-szeres magyar válogatott szélső komoly bizalmat érzett a csapattól, így esett a Sepsire a választása.

„Itt éreztem, hogy rám számítanak, Bernd Storck ismerte a játékomat, elmondta, hogy mit vár tőlem, így tényleg azt éreztem, hogy itt megvan a bizalom.”

Átigazolásával kapcsolatban megemlítette, volt már korábban is szó a transzferről, akkor még nem jött össze, most azonban mikor szerződést bontott ciprusi csapatával már szóban volt a Sepsiszentgyörgy, később szóbeli megegyezést kötöttek, hétfő délelőtt pedig alá is írt a játékos új csapatához.

„Volt lehetőség, de konkrét ajánlatig nem jutottam el.” – mondta ezt már arra Varga, a magyar bajnokságból akadt-e kérője. „Itt éreztem azt. hogy engem szerettek volna, és nem is vártam tovább, nem szerettem volna csapat nélkül maradni.”

A bajnokságról elmondta, a rájátszásig még nyolc meccs van hátra a román bajnokságban, oda mindenképp szeretnének bejutni, ám tekintve, hogy az elmúlt években több kupát is nyert a csapat, komolyabb céljaik vannak ezúttal is.

Varga, aki legutóbb 2022 szeptemberében volt válogatott kerettag gyors és jó rúgótechnikájú játékosnak tartja magát, aki az elmúlt időszakban ezt kevesebbet tudta megmutatni, ám azon lesz, hogy a szurkolók újra a régi Varga Kevint lássák, és azt sem zárta ki, hogy még láthatjuk őt címeres mezben.

„Nem vagyok még idős játékos, viszont nagy utat kéne ehhez megjárnom, vissza kell találnom a régi önmagamhoz, az elmúlt időszakban nem igazán találtam a helyem, de bízom benne, hogy itt újra formába lendülök, és akkor talán lehet esélyem.”

Borítókép: Varga Kevin (Fotó: Sepsi OSK/Facebook)

További tartalmak