Musorujsag
Élő Eredmények

Specialista vizsgálta Szoboszlai sérülését Telkiben, mégis sok kérdés maradt visszatérésével kapcsolatban

Specialista vizsgálta Szoboszlai sérülését Telkiben, mégis sok kérdés maradt visszatérésével kapcsolatban

m4sport.hu
Továbbra is többismeretlenes Szoboszlai Dominik sérülése, az viszont biztos, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának sérülését Telkiben, egy osztrák specialista is megvizsgálta már.

Szoboszlai először januárban sérült meg egy Newcastle elleni bajnokin percekkel azelőtt, hogy Klopp lecserélte volna. A középpályás akkor heteket kihagyott, ám múlt héten a Norwich elleni FA-kupa-meccsen gólpasszal tért vissza, a hétközi bajnoki rangadón a Chelseanek gólt is fejelt, hétvégén az Arsenal ellen mégsem került még keretbe sem, ezt később edzője meg is magyarázta.

Kapcsolódó tartalom

„Dominik ugyanott vagy nagyjából hasonló területen érzett valamit, ahol korábban megsérült. Nem volt játékban, majd a meccs után kissé érezte, úgyhogy megnéztük és nem volt esély, hogy részt vegyen ezen a meccsen. Nem vállalhatunk semmilyen kockázatot. Meg kell várnunk a további vizsgálatokat, de egyértelmű volt, hogy most nem játszhat” – mondta Jürgen Klopp a Sky Sportsnak.

A rousingthekop mellett több magyar portál is úgy tudja, Szoboszlai a héten klubja engedélyével visszatért Magyarországra, hogy Telkiben egy osztrák specialista, Franz Leberbauer megvizsgálja.

Leberbauer már 2021-ben is dolgozott Szoboszlaival hosszabb sérülései alkalmával, így a bizalom megvan a játékos irányából.

A korábban említett liverpooli oldal úgy tudja, a szakembernek nem sikerült megállapítani a pontos problémát, a korábban már pletykált 3-4 hetes kihagyásnál akár hamarabb is visszatérhet a Liverpool nyolcasa.

Szoboszlai ezután visszautazik csapatához, mely nem akarja semmiféleképp elsietni a visszatérést.

Borítókép: Szoboszlai Dominik. EPA/ADAM VAUGHAN

További tartalmak