Musorujsag
Élő Eredmények

Tuchel is reagált a Lőw–Kimmich csörtére

Tuchel is reagált a Lőw–Kimmich csörtére

m4sport.hu
A Bayern München vezetőedzője szerint a hangos veszekedés „teljesen normális” eset egy futballklub életében, már amennyiben az bizonyos kereteken belül marad.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Bayern München sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, a leverkuseni bajnoki és a római BL-nyolcaddöntő után vasárnap a Bundesliga 22. fordulójában maradt alul 3–2-re Bochumban. A bajorok hátránya immár nyolc pont a tabellán az éllovas Leverkusen mögött.

Lefújás után az öltözőbe menet csúnyán összeveszett Lőw Zsolt, a Bayern magyar másodedzője és a 63. percben lecserélt Joshua Kimmich, a felek kis híján egymásnak is estek, a Bild beszámolója szerint Manuel Neuer csapatkapitánynak kellett közbelépnie és visszafognia Lőw Zsoltot.

A mérkőzés után Thomas Tuchel vezetőedzőt is megkérdezték, hogy mi a véleménye az esetről, mire a tréner azt mondta, tud az incidensről, de az nem tartozik a nyilvánosságra. Hozzátette ugyanakkor, hogy egy futballöltözőben „teljesen normális” az ilyen veszekedés, amennyiben bizonyos kereteken belül marad. „Márpdeig ez a kereteken belül maradt” – fogalmazott.

Borítókép: MUNICH, GERMANY - MAY 13: assistant coach Zsolt Loew of Bayern Muenchen and Joshua Kimmich of Bayern Muenchen gestures during the Bundesliga match between FC Bayern München and FC Schalke 04 at Allianz Arena on May 13, 2023 in Munich, Germany. (Photo by Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images)

További tartalmak