Musorujsag
Élő Eredmények

Hegedűs Henrik meglepetést jósol a BL végjátékára

Hegedűs Henrik meglepetést jósol a BL végjátékára

m4sport.hu
Az FTC vezető adatelemzője, Hegedűs Henrik az M4 Sport Bajnokok Klubja című műsorában tippelt a labdarúgó Bajnokok Ligája további alakulására, s némileg váratlan módon az Atlético Madridot jósolta végső győztesnek.

Pénteken Nyonban tartották a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolását – sőt, a párharcok mellett a végső ágrajz is kialakult, ami a londoni döntőig végigkíséri majd a csapatokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A sorsolás eredményét természetesen az M4 Sport Bajnokok Klubja című műsorában is töviről-hegyire kivesézték, állandó szakértőink, Hegedűs Henrik és Simek Péter pedig meg is tippelték a továbbjutókat, egészen a döntőig. Némi meglepetésre mindkét szakember az Atlético Madrid remeklésére számít, hovatovább Hegedűs Henrik egyenesen végső győztesnek jósolta Diego Simeone csapatát.

„Az esélyest tippelni minden évben biztos kudarc, mert messze nem a legnagyobb favorit nyeri meg mindig a BL-t, nagyjából tíz évente van, hogy olyan csapat nyeri, amire nem nagyon számítunk” – indokolta választását Hegedűs Henrik, az Atléticót a korábbi úszó Czene Attilához hasonlítva, aki rendre surranópályán érte el nagy eredményeit. Az adatelemző szerint a matracosok kissé kaotikus, érzelemdús futballja (megtámogatva egy elképesztő szurkolótáborral) sok csapatnak okozhat kellemetlenséget, ez már látszódott az Inter ellen is, ahol hátrányból fordítva, tizenegyespárbaj után jutottak tovább. Hegedűs azért a favoritnak is döntős szereplést jósolt, szerinte az Atléti a Manchester Cityt fekteti kétvállra a döntőben.

Simek Péter is dicsérte az Atlético Madridot, bár elmondása szerint Simeone játékstílusa távol áll tőle, az Inter elleni sikerből komoly erőt meríthet a csapat, s a döntőig menetelhet. Simek jóslata szerint itt városi rangadón szenved majd vereséget a Real Madridtól, bár a korábbi válogatott futballista elismerte, nemcsak a józan ész, hanem az érzelmei is befolyásolták, amikor a Realt tette meg végső győztesnek.

Hegedűs Henrik tippje:

Simek Péter tippje:

Kapcsolódó tartalom

A BL-negyeddöntők első mérkőzéseit április 9-10-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. Az M4 Sport az első körben a Real–City és a PSG–Barcelona mérkőzéseket közvetíti élőben, majd ezeket követően hosszabb összefoglalót ad a játéknap másik találkozójából.

Borítókép: Hegedűs Henrik

További tartalmak