Musorujsag
Élő Eredmények

Dárdai kiakadt a Kicker újságírójára, kiviharzott a sajtótájékoztatóról

Dárdai kiakadt a Kicker újságírójára, kiviharzott a sajtótájékoztatóról

m4sport.hu
Feldühítette egy újságíró, ezért mindössze hat perc után távozott a Hertha BSC sajtótájékoztatójáról Dárdai Pál vezetőedző.

A Kicker beszámolója szerint a másodosztályban szereplő berliniek magyar trénere a Paderborn elleni bajnokit felvezető sajtótájékoztatón vett részt, amikor Steffen Rohr, a lap munkatársa megkérdezte tőle, hogy milyen mérkőzésre számít, szerinte a pénteki ellenfél milyen felfogásban fog pályára lépni.

„Steffen, te azt írtad, hogy a Herthának nincs koncepciója, úgyhogy amíg ezt így látod, nem tárgyalunk. Kérem a következő kérdést” – reagált indulatosan Dárdai, aki aztán a Bild és a 94,3 RS2 rádió kérdésére készségesen válaszolt, csakhogy a Kicker újságírója öt perc múlva újra megszólalt. „Szeretném végezni a munkámat, Pál, úgyhogy megpróbálom még egyszer” – mondta Steffen Rohr, mire a tréner fogta magát és kiment a teremből. „Oké, Steffen, mondtam valamit, köszönöm szépen” – vetette oda útközben.

Dárdai Pál később már nem is tért vissza a sajtótájékoztatóra, amelyet így a balszélső Fabian Reese folytatott.

A Kickeren március 14-én jelent meg Steffen Rohr cikke, amely arról szól, hogy Dárdainak valószínűleg nyáron megköszönik a munkát, mivel a Hertha ötlettelen, következetlen és egysíkú teljesítményt nyújt. A berlini csapat jelenleg 38 ponttal a kilencedik helyen áll a Bundesliga II-ben, hátránya nyolc pont a feljutási osztályozót érő harmadik, és kilenc a kiesési osztályozót jelentő 16. helyhez képest.

Borítókép: Berlin, 2023. április 17. Dárdai Pál, a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC újonnan kinevezett vezetőedzője egy berlini sajtóértekezleten 2023. április 17-én. A Hertha szakmai munkáját harmadszor elvállaló Dárdai Sandro Schwarzot váltja a csapat kispadján. MTI/AP/DPA/Andreas Gora

További tartalmak