Musorujsag
Élő Eredmények

Összeesett a Roma-játékos, félbeszakadt az Udinese elleni bajnoki

Összeesett a Roma-játékos, félbeszakadt az Udinese elleni bajnoki

MTI
A második félidő közepén félbeszakadt az Udinese-AS Roma találkozó az olasz labdarúgó-élvonal 32. fordulójában, miután a vendégek egyik játékosa összeesett a pályán.

A vasárnap kora esti találkozó 71. percében Evan Ndicka lett rosszul, csapattársai pedig, látva őt, azonnal hívták az orvosokat, akik ellátták a futballistát. Az elefántcsontparti származású futballista magánál volt, amikor hordágyon levitték a pályáról és hüvelykujjával mutatta mindenkinek, hogy jól van.

Az incidenst követően Daniele De Rossi, a fővárosiak vezetőedzője követte Ndickát az öltözőfolyosóra, majd miután beszélt vele, visszatért a pályára és konzultált a játékvezetővel, illetve az Udinese edzőivel. Végül az a döntés született, hogy nem folytatják a találkozót, mely 1-1-re áll.

Borítókép: epa11278773 Players and officials argur after the injury of Roma’s Evan N'Dicka during the Italian Serie A soccer match Udinese Calcio vs AS Roma at the Friuli - Dacia Arena stadium in Udine, Italy, 14 April 2024. The Serie A match Udinese vs Roma is suspended after Roma’s Evan N'Dicka collapsed on the pitch. EPA/GABRIELE MENIS

További tartalmak