Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Nem jött be Kerkez kívánsága: három meccsről tiltották el piros lapja után

Nem jött be Kerkez kívánsága: három meccsről tiltották el piros lapja után

m4sport.hu
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) Fegyelmi Bizottsága három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta az AFC Bournemouth magyar játékosát, Kerkez Milost.

Négy forduló maradt hátra a Premier League-ből, ebből azonban a következő hármat Kerkez Milos nélkül rendezik az FA döntése nyomán. Pedig a magyar válogatott védő a Wolverhampton elleni piros lapját követően közösségi oldalán még meg is jegyezte, reméli, hogy nem kap ilyen hosszú eltiltást – ám a bejegyzését később törölte, nem kizárt, hogy a döntés révén is.

A Bournemouth hivatalos honlapján Andoni Iraola vezetőedző elárulta, fellebbeztek a döntés ellen, de azt a szövetség elutasította.

Kerkez Milos a hétközi bajnoki 80. percében kapott piros lapot, miután messziről rácsúszott a hazaiak szélsőjére, Dohertyre. Az eset után Kerkez X-oldalán (egykori Twitter) úgy fogalmazott, hihetetlennek gondolja ezt a kiállítást, és egyre inkább elpuhul a futball. A magyar válogatott játékos így a Chelsea elleni szezonzárón, május 19-én térhet vissza a pályára.

 

Borítókép: Kerkez Milos és Andoni Iraola (Fotó: Getty Images)

További tartalmak