Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Sajtóhír: megállapodott török kérőjével a Hoffenheim Szalai Attila kölcsönadásáról

Sajtóhír: megállapodott török kérőjével a Hoffenheim Szalai Attila kölcsönadásáról

m4sport.hu
Török sajtóhírek szerint megállapodott egymással a Hoffenheim és a Trabzonspor Szalai Attila kölcsönadásáról.

 

Erről Yagız Sabuncuoglu török átigazolási guru posztolt a közösségi oldalán – Sabuncuoglu volt egyébként az, aki néhány napja arról tett említést, miszerint a Trabzonspor szemet vetett Szalai Attilára, akit a Hoffenheim a 2024–2025-ös szezonra kölcsön is adhat a török együttesnek.

Mint a sportal.hu kiszúrta, kedden szintén Sabuncuoglu posztolta ki, hogy előrelépés történt az ügyben, s a Trabzonspor szóban megállapodott Szalaival, nem sokkal később pedig arról is hírt adott, mely szerint a két klub is megegyezett a játékos kölcsönadásáról.

A magyar válogatott hátvéd tavaly nyáron 12.3 millió euróért igazolt a Fenerbahcétól Hoffenheimbe, de nem tudott magának állandó játéklehetőséget kiharcolni, öt tétmérkőzésen – négy Bundesliga- és egy Német Kupa-találkozón – mindössze 333 játékpercet gyűjtött.

A Hoffenheim januárban kölcsönadta őt a – Sallai Rolandot is foglalkoztató – Freiburgnak, azonban itt is összesen csak 101 percet töltött a pályán tavasszal, az idény utolsó hazai mérkőzésén el is köszöntek tőle.

FRISSÍTÉS (15.00): Ugyancsak Yagız Sabuncuoglu délután már arról számolt be, hogy Abdullah Avcı, a Trabzon vezetőedzője szerint a török klub „leállította” a transzfert, ennek kapcsán hozzátette: »Nem tudják, mi lesz holnap«.

 

Borítókép: Debrecen, 2024. június 8. Szalai Attila a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak