Musorujsag
Élő Eredmények

Képgaléria: Gera Zoltán 2010-es Európa Liga-döntője

Uwe Seeler német futball-legenda
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar játékosa, GERA Zoltán (k) elfejeli a labdát a brazil Paulo ASSUNCAO, az Atlético játékosa elől a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/FABIAN BIMMER)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (b) és a madridi Raúl GARCÍA harcol a labdáért a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Hugh GRANT brit színész, az angol Fulham FC szurkolója (j) biztatja csapatát a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban lelátóján 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/Marcus Brandt)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (k) elnézést kér a madridi kapustól, David de GEA-tól (43), miután az őt szerelő, vetődő kapust véletlenül fejbe rúgta, miközben Nicola RIZZOLI olasz játékvezető (b) érkezik, hogy csitítsa a méltatlankodó kapuvédőt a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Fabian Bimmer)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (k) békítőleg megveregeti a madridi kapus, David de GEA (j) nyakát, mivel az őt szerelő, vetődő kapust véletlenül fejbe rúgta, miközben Nicola RIZZOLI olasz játékvezető csitítja a kapuvédőt a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Jochen Luebke)
Hamburg, 2010. május 12. A madridi kapus, David de GEA (b) nézi, amint az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (k) nyújtózik a labdáért Tomás UJFALUSI, az Atlético cseh hátvédje mellett a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Fabian Bimmer)
Hamburg, 2010. május 12. A madridi kapus, David de GEA (j) nézi, amint az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (11) nyújtózik a labdáért Tomás UJFALUSI, az Atlético cseh hátvédje mellett a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Jochen Luebke)
Hamburg, 2010. május 12. Roy HODGSON, az angol Fulham vezetőedzője mérgelődik csapata kispadja előtt a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Marcus Brandt)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályásának, GERA Zoltánnak a beadását (k, hátul) játékostársa, Simon DAVIES (29) a hálóba lövi a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. David de GEA, az Atlético kapusa (43) mellett a hálóba tart az angol Fulham játékosának, Simon DAVIES-nek (j) a kapáslövése a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. David de GEA, az Atlético kapus nézi, amint hálóba tart a labda, miközben az angol Fulham játékosa, Simon DAVIES (j) ünnepli gólját a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham játékosa, Simon DAVIES (j) David de GEA kapus (háttal) hálójába lövi a labdát a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham amerikai kapusa, Mark SCHWARZER (zöldben) és csapattársa, a norvég Brede HANGELAND (5) nem képesek megállítani Diego FORLÁN-nak, az Atlético uruguayi játékosának (b2) a hálóba tartó labdáját a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályását, GERA Zoltánt (b) szereli Álvaro Domínguez SOTO, az Atlético játékosa a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)
Hamburg, 2010. május 13. GERA Zoltán, az angol Fulham magyar középpályása (b) a földön ül a labdarúgó Európa Liga döntőjében játszott Fulham-Atlético Madrid mérkőzés végén a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én. A spanyol csapat hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Fulham együttesét. Jobbról csapattársa, Paul KONCHESKY. (MTI/EPA/Jochen Lübke)
Hamburg, 2010. május 13. A spanyol Atlético Madrid játékosai a magasba dobják edzőjüket, Quique SÁNCHEZ FLORES-t, miután hosszabbítás után 2-1-re legyőzték az angol Fulham együttesét és megnyerték a labdarúgó Európa Liga döntőjét a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)
Hamburg, 2010. május 13. Antonio LOPEZ, a spanyol Atlético Madrid játékosa a magasba emeli a trófeát, miután csapatával hosszabbítás után 2-1-re legyőzték az angol Fulham együttesét és megnyerték a labdarúgó Európa Liga döntőjét a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én. (MTI/EPA/Marcus Brandt)

További galériák