Musorujsag
Élő Eredmények
×

Képgaléria: Gera Zoltán 2010-es Európa Liga-döntője

Hamburg, 2010. május 12. Uwe SEELER német futball-legenda kezében tartja az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Európa Ligájának trófeáját a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben sorra kerülő Fulham-Atlético Madrid mérkőzés előtt. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar játékosa, GERA Zoltán (k) elfejeli a labdát a brazil Paulo ASSUNCAO, az Atlético játékosa elől a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/FABIAN BIMMER)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (b) és a madridi Raúl GARCÍA harcol a labdáért a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Hugh GRANT brit színész, az angol Fulham FC szurkolója (j) biztatja csapatát a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban lelátóján 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/Marcus Brandt)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (k) elnézést kér a madridi kapustól, David de GEA-tól (43), miután az őt szerelő, vetődő kapust véletlenül fejbe rúgta, miközben Nicola RIZZOLI olasz játékvezető (b) érkezik, hogy csitítsa a méltatlankodó kapuvédőt a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Fabian Bimmer)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (k) békítőleg megveregeti a madridi kapus, David de GEA (j) nyakát, mivel az őt szerelő, vetődő kapust véletlenül fejbe rúgta, miközben Nicola RIZZOLI olasz játékvezető csitítja a kapuvédőt a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Jochen Luebke)
Hamburg, 2010. május 12. A madridi kapus, David de GEA (b) nézi, amint az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (k) nyújtózik a labdáért Tomás UJFALUSI, az Atlético cseh hátvédje mellett a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Fabian Bimmer)
Hamburg, 2010. május 12. A madridi kapus, David de GEA (j) nézi, amint az angol Fulham magyar középpályása, GERA Zoltán (11) nyújtózik a labdáért Tomás UJFALUSI, az Atlético cseh hátvédje mellett a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Jochen Luebke)
Hamburg, 2010. május 12. Roy HODGSON, az angol Fulham vezetőedzője mérgelődik csapata kispadja előtt a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Marcus Brandt)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályásának, GERA Zoltánnak a beadását (k, hátul) játékostársa, Simon DAVIES (29) a hálóba lövi a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. David de GEA, az Atlético kapusa (43) mellett a hálóba tart az angol Fulham játékosának, Simon DAVIES-nek (j) a kapáslövése a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. David de GEA, az Atlético kapus nézi, amint hálóba tart a labda, miközben az angol Fulham játékosa, Simon DAVIES (j) ünnepli gólját a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham játékosa, Simon DAVIES (j) David de GEA kapus (háttal) hálójába lövi a labdát a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Kay Nietfeld)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham amerikai kapusa, Mark SCHWARZER (zöldben) és csapattársa, a norvég Brede HANGELAND (5) nem képesek megállítani Diego FORLÁN-nak, az Atlético uruguayi játékosának (b2) a hálóba tartó labdáját a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)
Hamburg, 2010. május 12. Az angol Fulham magyar középpályását, GERA Zoltánt (b) szereli Álvaro Domínguez SOTO, az Atlético játékosa a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én, az Európa Liga döntőben vívott Fulham-Atlético Madrid mérkőzésen. A Fulham FC a Premier League-ben csak 12. lett, az Európa Ligában azonban úgy jutott el a döntőig, hogy többek között a Juventust és a Hamburgot is búcsúztatta. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)
Hamburg, 2010. május 13. GERA Zoltán, az angol Fulham magyar középpályása (b) a földön ül a labdarúgó Európa Liga döntőjében játszott Fulham-Atlético Madrid mérkőzés végén a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én. A spanyol csapat hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a Fulham együttesét. Jobbról csapattársa, Paul KONCHESKY. (MTI/EPA/Jochen Lübke)
Hamburg, 2010. május 13. A spanyol Atlético Madrid játékosai a magasba dobják edzőjüket, Quique SÁNCHEZ FLORES-t, miután hosszabbítás után 2-1-re legyőzték az angol Fulham együttesét és megnyerték a labdarúgó Európa Liga döntőjét a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én. (MTI/EPA/Maurizio Gambarini)
Hamburg, 2010. május 13. Antonio LOPEZ, a spanyol Atlético Madrid játékosa a magasba emeli a trófeát, miután csapatával hosszabbítás után 2-1-re legyőzték az angol Fulham együttesét és megnyerték a labdarúgó Európa Liga döntőjét a hamburgi HSH Nordbank Arena Stadionban 2010. május 12-én. (MTI/EPA/Marcus Brandt)

További galériák

Örömtüzek Szkopjéban Olaszország legyőzése...
Az északmacedónok a vb-pótselejtező legnagyobb meglepetését...
Képekben a Bayern München – Salzburg...
A Bayern 7–1-re kiütötte a Salzburgot, összesítésben 8–2-vel...
Galéria: Az egy éve elhunyt Maradonára...
Az argentin focilegenda hatvanéves korában hunyt el 2020. november...
Ronaldo összeomlott az utolsó pillanatban...
A szerbek a 90. percben szerzet góllal jutottak ki a vb-re, Portugália...
Cristiano Ronaldo egy kislánynak adta a mezét...
Életre szóló élménnyel ajándékozott meg egy kislányt Cristiano...
Xavi aláírta szerződését, hivatalosan is...
Xavi aláírta szerződését, hivatalosan is bemutatták a...
Képekben a BL-csoportkör 3. fordulójának...
Képekben a BL-csoportkör 3. fordulójának szerdai játéknapja
Képekben a BL-csoportkör 3. fordulójának...
Képekben a BL-csoportkör 3. fordulójának keddi játéknapja
Képekben a Leverkusen–Ferencváros...
Képekben a Leverkusen–Ferencváros EL-csoportmeccs
Képekben a Debrecenben rendezett...
Képekben a Debrecenben rendezett Katar–Portugália barátságos...
Elhunyt Gerd Müller
A német futball-legendát 75 éves korában érte a halál
Messiék bemutatkozása a PSG-stadionban
A Strasbourg elleni bajnoki előtt bemutatták Messit, Ramost,...
Slavia Praha – Ferencváros 1–0
A Fradi 2–1-es összesítéssel jutott a BL-selejtező rájátszásába.
Bolla Bendegúzt szerződtette a Wolverhampton
A jobbhátvéd a 2021/22-es szezont kölcsönben a Grasshopper Club...
Képekben a Magyarország–Brazília válogatott...
Képekben a Magyarország–Brazília válogatott kézilabdameccs
Képekben az Anglia–Dánia Eb-elődöntő
Az angolok hosszabbításos győzelmükkel 55 év után jutottak újra...
Képekben az Olaszország–Spanyolország...
Képekben az Olaszország–Spanyolország Eb-elődöntő
Fucsovics Márton a legjobb nyolc közé jutott...
Fucsovics Márton a legjobb nyolc közé jutott Wimbledonban
Képekben a Csehország–Dánia Eb-negyeddöntő
Dánia az első válogatott az Eb-k történetében, amelyik úgy jutott...
Képekben a Belgium–Olaszország...
Az olasz válogatott legyőzte a világelső belgákat.
Képekben a Spanyolország–Svájc...
A spanyolok tizenegyesekkel jutottak négy közé
Képekben a Svédország–Ukrajna...
Képekben a Svédország–Ukrajna Eb-nyolcaddöntő
Képekben az Anglia–Németország...
Képekben az Anglia–Németország Eb-nyolcaddöntő
Képekben a Horvátország–Spanyolország...
Képekben a Horvátország–Spanyolország Eb-nyolcaddöntő
Képekben a Franciaország–Svájc...
Képekben a Franciaország–Svájc Eb-nyolcaddöntő
Képekben az Anglia–Németország...
Sterling és Kane elbúcsúztatta a németeket és Joachim Löwöt
Képekben a Belgium–Portugália...
Képekben a Belgium–Portugália Eb-nyolcaddöntő
Képekben az Olaszország–Ausztria...
Képekben az Olaszország–Ausztria Eb-nyolcaddöntő
Képekben a Portugália–Franciaország...
Képekben a Portugália–Franciaország Eb-csoportmeccs