Musorujsag
Élő Eredmények
 

Lőw Zsolt: Elképesztő az út, amin végigmentünk

Lőw Zsolt: Elképesztő az út, amin végigmentünk

m4sport.hu
A Chelsea-vel Bajnokok Ligája-győztes Lőw Zsolt a Manchester City elleni finálét követően nyilatkozott az M4 Sportnak.

„Kell még egy pár nap, ameddig az emberben ez tényleg leül és realizálódik, hogy mit is vittünk véghez. Négy hónapunk volt a Chelsea-nél, hogy a csapatot átvegyük és belőle egy még ütőképesebb együttest formáljunk. Elképesztő az út, amin végigmentünk. Rengeteg futballista vagy szakember egy életen át vár, hogy esetleg a döntőig eljusson vagy egy ilyen trófeát nyerjen” – mondta a BL-győztes Thomas Tuchel másodedzője, Lőw Zsolt.

A magyar szakember és a német tréner a télen vette át a londoni együttest, amely akkor a Premier League 9. helyén állt és a Chelsea-t a top 4-be vezette a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig egészen a trófeáig menetelt.

„A Bundesliga egy gyönyörű, szuper dolog, de most veletek itt lenni és a Bajnokok Ligája-győzelemről interjút készíteni, az sem rossz” – mondta a magyar szakember arról, hogy gondolkozik-e vezetőedzői poszt elvállalásán, majd köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette őt, a csapatát és a magyar labdarúgást az elmúlt időszakban.

A BL-döntő videós és szöveges összefoglalóját ITT találja.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tuchel: Nem is tudom, mit érezzek
„Nem is tudom, mit érezzek” – nyilatkozta Thomas Tuchel, a Chelsea vezetőedzője a Manchester City ellen 1–0-ra megnyert BL-döntő után.
Bajnokok Ligája
Atlétika, kajak-kenu és női kézilabda élőben vasárnap az m4sport.hu-n
Miközben az M4 Sporton szinte egész nap az atlétikáé lesz a főszerep, az M4 Sport+-on a kajak-kenu olimpiai válogató, valamint a DVSC és a Vác női kézilabdacsapatának összecsapása szolgáltatja az izgalmakat. A napot egy az európai kupaszereplésről döntő romániai futballmérkőzéssel zárjuk.
M4 - Lelátó
Havertz gólja döntött, BL-győztes a Chelsea
Története során másodszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Chelsea, miután a Manchester City ellen fináléban megőrizte az első félidőben Kai Havertz révén megszerzett előnyét.
Bajnokok Ligája