Musorujsag
Élő Eredmények

Elkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros–Young Boys BL-selejtezőre

Elkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros–Young Boys BL-selejtezőre

MTI
Elkezdődött a jegyértékesítés a Ferencváros–Young Boys mérkőzésre, amelyet augusztus 24-én játszanak a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulójában.

 

A párharc első mérkőzésére jövő szerdán kerül sor, az európai szövetség (UEFA) közlése alapján a svájci és a budapesti meccsnek is 21 órás a kezdési időpontja.

Ezzel párhuzamosan a Ferencváros honlapján megjelent, hogy az Üllői úti találkozóra a teljes árú jegyeket 2850 és 7050 forint közötti áron lehet megvásárolni, míg a bérlettel rendelkező drukkerek és az online felületen vásárlók kedvezményben részesülnek. Hozzátették: a jelenleg is érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően a hazai találkozójukra csak az látogathat ki, aki védettségi igazolvánnyal vagy applikációval rendelkezik, és személyazonosságát fényképes igazolvánnyal igazolja.

A párharc győztese a BL-csoportkörbe kerül, míg a vesztes az Európa-liga főtábláján szerepelhet ősszel. A Ferencváros az előző idényben, a klub története során másodszor játszhatott a BL-csoportkörben.

Borítókép: MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak