Musorujsag
Élő Eredmények
×

Peter Stöger: Ötven százalék az esély a visszavágón

Peter Stöger: Ötven százalék az esély a visszavágón

M4 Sport
A Ferencvárost irányító Peter Stöger a Bajnokok Ligája-playoff odavágója után elsősorban csapata gyenge védekezésére panaszkodott.

“Az eredmény rendben van. Megvoltak a lehetőségeink. 2-1-nél még sokkal könnyebb lett volna egy szerzett góllal a mérkőzést kontrollálni. Nagyon jó csapat ellen játszottunk. Kicsit csalódott vagyok. A 3 gól, amit kaptunk, távoli lövésből született. Az ilyen szituációk ellen jobban kell védekeznünk. A lehetőség ott van még, az otthoni, budapesti meccsen még tudunk javítani, meg fogjuk próbálni. Jobban kell védekeznünk. Ma ez nem volt elég jó” –  mondta a Young Boys elleni 3-2-es vereség után a Ferencváros vezetőedzője, Peter Stöger az M4 Sportnak, majd hozzátette, ötven százalék esélyt lát a továbbjutásra.

Borítókép: (Fotó: MTI/EPA-KEYSTONE/Alessandro Della Valle)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ezért nem adták meg a Ferencváros büntető után szerzett gólját a Young Boys ellen
A Ferencváros büntetőhöz jutott a Young Boys ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája playoffkörében, az odavágón. A 27. percben Myrto Uzuni a kapufát találta el, a kipattanó után a magyar rekordbajnok betalált, hosszas VAR-ozás után azonban az a döntés született, hogy érvénytelen a találat, és szabadrúgás jöhet kifelé.
Bajnokok Ligája