Musorujsag
Élő Eredmények

A Granada elleni vereség után két mérkőzésre eltiltották Ronald Koemant

A Granada elleni vereség után két mérkőzésre eltiltották Ronald Koemant

m4sport.hu
Csütörtök este a Barcelona nagy meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Granada ellen és a katalánokat irányító Ronald Koemant pénteken két mérkőzésre szóló eltiltással büntette a Spanyol Labdarúgó-szövetség versenybizottsága.
Ronald Koeman, a Barcelona vezetőedzője (Fotó: EPA/Alejandro Garcia)

A versenybizottság pénteken közzétett jelentése szerint a holland szakember tiszteletlen volt a negyedik játékvezetővel, így nem ülhet a kispadon a Valencia és az Atlético Madrid elleni La Liga-találkozón – írja a spanyol Marca.

A 66. percben piros lapot kapó Koeman a mérkőzés után hangsúlyozta, megjegyzései nem voltak tiszteletlenek: “Semmi rosszat nem mondtam és nem sértettem meg semmivel. Hihetetlen. A negyedik játékvezető akar lenni az éjszaka főszereplője. Hozzászóltam valamihez, de tisztelettel, csúnya szavak nélkül.”

Ez volt az első alkalom, hogy a katalánok vezetőedzőjét elküldték a kispadtól barcelonai kinevezése óta. A versenybizottság döntése ellen lehetősége van fellebbezni.

Vereségével értékes pontokat veszített a Barcelona a bajnoki címért folytatott versenyfutásban. Harminchárom forduló után az Atlético Madrid vezeti a tabellát 73 ponttal, mögötte 71-71 ponttal a Real Madrid és a Barcelona áll.

További tartalmak